Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A pasik miért nem értik meg,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik miért nem értik meg, hogy a szerintük átlag nő az a top 10%?

Figyelt kérdés

Mindig leírják, hogy nincs nagy igénye, csak egy vékony, csinos lány.

Miért nem értik meg, hogy ők a női nem legfeljebb 10%-a? A többség 30 feletti, és egyre kevesebb gyerekek született. Tehát eleve kevesebb a 20 éves, mint a 30 vagy 40 éves nő.

A lakosság többsége elhízott, a nők fele is így eleve kiesik.

Akinek van gyereke, az is: 23 felett egyre több az egyedülálló anya.

A természet se volt kegyes mindenkihez, és nem mindenki szép.

Csínosnak lenni pedig pénzbe kerül, minél magasabb az elvárás, annál magasabb jövedelmű nő jöhet csak szóba. Egy minimálbéres szülő ötödik gyereke nem fog havonta fodrászhoz és kozmetikushoz menni, turkálóból öltözik, és nyomába se ér a plázacicáknak. Ők a jobb módú családokban élnek, akikből egyre kevesebb van.

Miért nem tudják sokan belátni, hogy a vékony, csinos, átlagos arcú, gyerektelen, 30 alatti nőkből mennyire kevés van?

És miért hiszik, hogy ilyen mindenkinek "jut"?

#arany #miért nem jut #miért nem jár #csak egy átlagos-vékony-csinos-lányt
2019. nov. 1. 08:07
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
100%
A szex miatt senki nem házasodik.És komoly kapcsolatot se kezd senki miatta.A dug.ni akarok csak keresnék valakit,ha nem lenne senkim.És ugyanígy sok férfi ismerősöm.Bár ismerek olyat,aki csak szex miatt,de az olyan is,örülhet,hogy végre p.uncit kap.
2019. nov. 1. 18:07
 52/63 anonim ***** válasza:
87%

48

45 %

Tudjuk, megvásároltál egy vonzó, vékony, szép lányt, aki undorodva fekszik le veled, de hát a pénz, ugye... De érzed a vesztedet és már keresed az utánpótlást, puhítod a nőket hogy egy nulla vonzerővel bíró pénzember karjaiba rohanjanak. Mert 25 fölött értéktelenné válnak szerinted. Jól teszed mert nem hiszem hogy a párod egy ilyen ember mellett szerelemből van. Egyébként meg leszállhatnál a 30 fölötti nőkről, akik sokan jól elvagyunk a mi tényleg szerelmen alapuló kapcsolatunkban, köszi jól érezzük magunkat, és lehet hogy a párocskádnál is jobban nézünk akit akit te megvettél...

2019. nov. 1. 18:58
 53/63 anonim ***** válasza:
89%

A pasik alatt ne az itteni kommüntelőkhöz viszonyítsd már. Ide a periférián lévő szerencsétlenek járnak fel sírni a torz világképekkel hogy a világ csúnya és gonosz mert nem jut neki Kate Upton meg ilyenek.

Én is probáltam hogy nőnek a 60+ is nő kb a nők 1/4-e.

A kisgyerekes is nő másik 1/4 és az elhízott is nő kb még 1/4. Maradt 25%, vond le aki nem foglalt és marad úgy 5-10% aki topmodell. De nem értik.

2019. nov. 1. 19:08
 54/63 anonim ***** válasza:
12%

"A szex miatt senki nem házasodik."

És nem is akart feleségül venni. Most rágjam a szádba, hogy ez csak egy a tengernyi blöff közül, ami elhangzik a punciért? Szerinted bárki megkérné a kezedet úgy, hogy még párkapcsolat sincs köztetek?

Ha pedig így volt, egy tartós kapcsolatban nem olyan nagy bók, ha valaki 30 fölött megkéri esetleg már a kezdetet is. Ez a normális.

----------

"Tudjuk, megvásároltál egy vonzó, vékony, szép lányt, aki undorodva fekszik le veled, de hát a pénz, ugye..."

Még mindig kapufákat lövögetsz.:D Akkor bezavarok egy kicsit az arcoskodva felépített képletedbe: neki több pénze van, mint nekem.

Folytasd nyugodtan, szórakoztatsz.:)

Jobb az, ha az embernek irigyei vannak, mint ha sajnálói. Élvezem a pozíciómat veled szemben.

2019. nov. 1. 19:40
 55/63 anonim ***** válasza:
46%
Nem zavart be az első benyomásomba rólad :)) Ugyanis nyilván nem fogsz csóró nővel leállni.. :) Egy ilyen csodálatos emberi teremtmény mint te :) meg a csajod is nézi a pénztárcát gondolom, ebben legalább megértitek egymást... Örülök hogy nem ismerlek :) (Remélem)
2019. nov. 1. 20:04
 56/63 anonim ***** válasza:
100%
Na akkor.Volt régen párkapcsolat,tudom;hogy komolyan gondolja.Van aki fiatalabb nálam és szerelmes belém,van nem egy aki csak szexet,viszonyt,akarmit akar,ök is elég kitartoak.Ezeknek a ferfiaknak a nagy része nincs raszorulva,hogy könyörögjön a punciért.Tetszettem nekik 20 évesen,tetszem nekik most is.Mivel jopár éve kapcsolatban élek,igy nem kezdek viszonyt.És mielőtt belekötnél,a barátom nem az a fajta akinek nyomulni kell a nőkért,kapna annyit amennyit nem szégyell.Tudom,hogy nektem sokkot okoz,de jópár 30-as nőnek van élete,szeretője,férje,mert vonzóak.Gyerekkel,gyerek nelkül,soványan,kövéren.
2019. nov. 1. 20:05
 57/63 anonim ***** válasza:
27%

"Nem zavart be az első benyomásomba rólad :)) Ugyanis nyilván nem fogsz csóró nővel leállni.. :)"

Mondd, téged nem tesz frusztráltá (minek kérdezem, amikor egyértelműen látszik is, hogy de), hogy komplett hülyét csinálsz magadból?:D

Önmagaddal kerülsz valami olyan megjátszott magabiztossággal ellentmondásba, mintha nem szerepelne ott pár válasszal korábban az, amivel totálisan más irányba mész, majd falba vered a fejedet, és irányt váltasz, mintha mindenkinek resetet nyomnál a memóriáján. De az neten, ahol a leírt karakterek megmaradnak, az ilyen jellemtelen emberek hamar kiesnek a komoly vitapartneri megítélésből. Politikusi higgadtsággal tudod a felsülést győzelemként beállítani. Mint egy focis, aki előadja, hogy pontosan mellé akarta lőni a labdát. Bármi vág pofon a valóságból, neked van rá egy válaszod....

De mondd már meg nekem, te meg nem értett zseni: miért fekszik le velem "undorral" a barátnőm "pénzért", ha több pénze van, mint nekem?:D

Csak hogy fokozzuk a komikumot.

"Egy ilyen csodálatos emberi teremtmény mint te :)"

Nem vagyok csodálatos, de egy tulajdonságom mégis vonzóbbá tesz nálad: nem emészt fel az irigység, és nem gyűlölöm a körülöttem lévő világot, mert mindenkit többnek érzek magam körül.:)

"meg a csajod is nézi a pénztárcát"

Egyikünknek sem volt elképzelése sem a másik anyagi helyzetéről, mert képzeld, nem is volt szempont.

--------------

"Na akkor.Volt régen párkapcsolat,tudom;hogy komolyan gondolja.Van aki fiatalabb nálam és szerelmes belém,van nem egy aki csak szexet,viszonyt,akarmit akar,ök is elég kitartoak."

Ja, hát kérem, a saját korosztályodban nem művészet. Főleg nem akkor, ha egy valamikori kapcsolatod, ahol egyikőtök ráunt a másikra, a sikertelenség után úgy döntött a pasi, mégis inkább az egyszer már megpuhított ellenállás felé veszi az irányt.

Ti nők olyan naivak vagytok, én hallottam olyat, hogyan csalta a menyasszonyát egy szűz lánnyal egy pasi, aki még arra is rá akarta venni őt a befolyásolhatóságában, hogy hármasozva csinálják - tehát nem csupán a menyasszonya, de a szeretője sem jelentett számára semmit, hiszen máskülönben nem akart volna egy másik nőt dugni az ő jelenlétében. Az a lány is elhitte a szerelmet.

Te egyszerűen a lepattanó könnyebb prédát jelented annak, aki a saját, húszas korcsoportjából nem tud válogatni, de a másodosztályból életkora vonzalmi faktorjából merítve még remél magának lehetőségeket.

Bocsánat, hogy tönkretettem az illúziódat.

https://www.youtube.com/watch?v=wI2k4u5W2xQ

"Ezeknek a ferfiaknak a nagy része nincs raszorulva,hogy könyörögjön a punciért."

Kívülről így méred fel, pedig láthatóan megteszik.

"jópár 30-as nőnek van-élete,szeretője,férje,mert vonzóak.Gyerekkel,gyerek nelkül,soványan,kövéren."

Nem azért van így, mert vonzóak (bár a nők azért lépnek szeretői státuszba, mert így érzik magukat benne, tudom). Hanem mert a férfiak libidója hátrébb sorolja a külsőt, ha ott könnyebb az ellenállás. Ugye, régen volt ez a mondás, hogy a férjnek elég, ha csak egy fokkal szebb az ördögnél. Na, ebben ma már felcserélődtek a nemi szerepek. Én is tudok olyan mértéktelenül túlsúlyos lányról, aki szeretői státuszra jó volt feleség mellett egy korosabb házas férfinek (a szüzességét így vesztette el). Mert a világon a punci a keresett valuta, csak a kuki van ingyen, tartja a mondás.

2019. nov. 1. 22:38
 58/63 anonim ***** válasza:
85%
Helló szófosógép, el se olvasom végig a hozzászólásod olyan hosszú és unalmas, de nemcsak én vagyok 74 % a gyakorin azt elárulom azért neked. Gondolom a sok beszédnek sok az alja alapján gondolkodásra már nem marad időd..
2019. nov. 2. 06:25
 59/63 anonim ***** válasza:
28%

Dehogyis nem olvastad el.:) Érdekelt téged annyira, hogy még másnap is visszanézz, és nem is tudtad válasz nélkül elengedni sem, valami nagyon betaláld nálad, ez csak egy izzadságszagú kifarolás volt ahhoz, hogy úgy mutass közömbösséget, miközben magadat buktatod le azzal, hogy nem bírod megállni az írást.

Csak rámutatok, attól, hogy te úgy teszel, mintha nem lenne ott, még ott van, és más is elolvassa, ahogyan te is tetted.

2019. nov. 2. 09:34
 60/63 anonim ***** válasza:
83%
A tényen akkor sem valtoztat,hogy a velem hasonló korú nőknek,veletek ellentétben van miből válogatni,nem csak a selejtből.Imádom a szexet,nem vagyok voltam szívbajos,ismerem a jó es rossz tulajdonságaimat.Kapósak vagyunk,és leszünk is még egy ideig.Ez van.
2019. nov. 2. 09:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!