Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A pasik miért nem értik meg,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik miért nem értik meg, hogy a szerintük átlag nő az a top 10%?

Figyelt kérdés

Mindig leírják, hogy nincs nagy igénye, csak egy vékony, csinos lány.

Miért nem értik meg, hogy ők a női nem legfeljebb 10%-a? A többség 30 feletti, és egyre kevesebb gyerekek született. Tehát eleve kevesebb a 20 éves, mint a 30 vagy 40 éves nő.

A lakosság többsége elhízott, a nők fele is így eleve kiesik.

Akinek van gyereke, az is: 23 felett egyre több az egyedülálló anya.

A természet se volt kegyes mindenkihez, és nem mindenki szép.

Csínosnak lenni pedig pénzbe kerül, minél magasabb az elvárás, annál magasabb jövedelmű nő jöhet csak szóba. Egy minimálbéres szülő ötödik gyereke nem fog havonta fodrászhoz és kozmetikushoz menni, turkálóból öltözik, és nyomába se ér a plázacicáknak. Ők a jobb módú családokban élnek, akikből egyre kevesebb van.

Miért nem tudják sokan belátni, hogy a vékony, csinos, átlagos arcú, gyerektelen, 30 alatti nőkből mennyire kevés van?

És miért hiszik, hogy ilyen mindenkinek "jut"?

#arany #miért nem jut #miért nem jár #csak egy átlagos-vékony-csinos-lányt
2019. nov. 1. 08:07
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 A kérdező kommentje:
Szerintetek a 10 milló magyar lakosból hány fő 18-22 év közötti nő?
2019. nov. 1. 09:04
 12/63 anonim ***** válasza:
20%

"a lakosság többsége elhízott"

Ez max a 40+ éveseknél igaz, 20-as korosztálynál abszolút nem igaz.

Országos növekedésvizsgálat 2003-2006

18 éves lányok BMI átlaga 20,6

80% normál testsúlyú volt (18-25 BMI)

25 BMI felett csak 10% !

Csinosnak lenni meg általában genetika, kevés lány van aki azért csinos, mert tett is valami érte.

2019. nov. 1. 09:16
 13/63 anonim ***** válasza:
26%

[link]

Kb ilyen lányok tömkelegét áttam annó az egyetemen, mint itt ezen az oldal közepén az a lány. Ilyen egy átlag lány. Én átlag férfiként egy ilyen átlag lánynál, aki átlagosan vonzó arcú, átlagosan formás testű (nem fittnesmodell alkatú)esélytelen vagyok. Hiába vagyok sportos, és igen, ezek az átlag lányok is a top 10% pasi farkát lovagolják sajnos, nem az átlagpasikét.

2019. nov. 1. 09:19
 14/63 anonim ***** válasza:
8%

Én 26 éves vagyok. Engem hol érdekeljenek a 30-as, vagy 40-es nők? Durván a 18-25 éves nőket nézem és abból vonok le átlagokat. Szóval hagy nézzem csak a 18-25, esetleg majd nemsoká 18-30 éveseket.

Hülyeség, hogy aki szegény, nem adhat magára. Egy volt egyetemi csaj szaktársam minimálbéres családból jött, ő 3. gyerek volt 5 gyerekből. Annyira jól nézett ki! Minimális smink, nem szakadt ruhák és kész. A többit adta a természet. Közben egész egyetem alatt a mekiben dolgozott, hogy legyen pénze.

2019. nov. 1. 09:27
 15/63 anonim ***** válasza:
11%

A nőkre jellemző hogy kicseszett nagyok az igények... Nekik fiatalon ha nincs valami extrém eset lszart sem kell tenni a külselyükért 2mp alatt megmondom melyik múlt el 20 éves mert szépen elkezdenek hízni seggre karra... azért mert lszart sem tesznek magukért csak az elvárások kilométeresek. 30 felett vagy 25 felett már ott vannak a mosolyráncok aztán a ritkuló haj egyre intenzívebb smink és elérünk oda ahol tartasz amikor a rinya megfordul és a nők kezdenek picsogni hogy miért nem kellenek.

Majd akkor kell egy dagadt gyerekes ráncos nő amikor a nőknek átlag fizetésű férfi vagyis kb soha

2019. nov. 1. 09:33
 16/63 anonim ***** válasza:
84%

13-as, középen melyik lányra gondoltál? Mert a négy nőből kettő nem átlagos, kettő meg nem lány, hanem 30-as, 40-es nő.

Na itt kezdődnek a problémák...

2019. nov. 1. 09:41
 17/63 anonim ***** válasza:
71%

"Országos növekedésvizsgálat 2003-2006

18 éves lányok BMI átlaga 20,6"

Kizárt.

A gyerekek és fiatalok között is rengeteg a túlsúlyos, Európa legkövérebb nemzete vagyunk.

A 20-as BMI pedig alulról súrolja a határt. Lehetetlen, mint átlag.

2019. nov. 1. 09:42
 18/63 anonim ***** válasza:
21%
23 éves vagyok pont nem érdekelnek a 25 év feletti nők komoly kapcsolat szempontjából meg amúgy sem nagyon. Ha én 8-10 óra munka után nem hazamegyek "Netflix and szemétkaja zabálásra" hanem elmegyek edzeni heti 3-4 alkalommal és 80%-ban oda figyelek arra amit eszem akkor szerintem teljesen jogos az elvárás, hogy a partnerem is foglalkozzon a testével. Csak egy tipp a pasik nem látják, hogy te az idei superior selected svájci kézműves 29.998Ft-os rúzst kented fel vagy egy közép kategóriásat mert minket nagyon nem érdekel. Az öltözködés pedig nem kell, hogy egy vagyon legyen. Olcsóbban teljesen csinosan fel lehet öltözni csak ez ugye egyszerűbb ha van valami normális formája a testednek. 23 évesen hiába van jó fizetésem én nem fogom más gyerekét nevelni. Tudom tök cuki úgy szeretem majd mint a sajátom bla bla bla. Nem igaz, hogy férfiként nem lehetnek elvárásaim mert ezen az oldalon rögtön jönnek az ilyen flepnisek mint a kérdező. Persze ha nő lennék 23 évesen max átlagos alkattal ami a (valós átlagtól azért min 10 kilóval zsírosabb). Akkor jogos lenne, hogy egy sportos, anyagilag stabil( jó sok pénzű), megértő, támogató, autóval rendelkező, EGYEDÜL élő, segítőkész férfi legyen a MINIMUM elvárásom.
2019. nov. 1. 09:43
 19/63 anonim ***** válasza:
25%

[link]

Figyi, az egy nagyon részletes tanulmány, tele statisztikákkal, sztem ne hitetlenkedj.

4-es pontból szemezgess.

2019. nov. 1. 09:58
 20/63 anonim ***** válasza:
43%

Itt a gyk-n azt akarják elhitetni, hogy az átlag magyar 20-onéves nő az 80 kg, tokás és aki ettől jobb az már a top kategória.

Csak hogy ez nem igaz.

2019. nov. 1. 10:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!