Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A pasik miért nem értik meg,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik miért nem értik meg, hogy a szerintük átlag nő az a top 10%?

Figyelt kérdés

Mindig leírják, hogy nincs nagy igénye, csak egy vékony, csinos lány.

Miért nem értik meg, hogy ők a női nem legfeljebb 10%-a? A többség 30 feletti, és egyre kevesebb gyerekek született. Tehát eleve kevesebb a 20 éves, mint a 30 vagy 40 éves nő.

A lakosság többsége elhízott, a nők fele is így eleve kiesik.

Akinek van gyereke, az is: 23 felett egyre több az egyedülálló anya.

A természet se volt kegyes mindenkihez, és nem mindenki szép.

Csínosnak lenni pedig pénzbe kerül, minél magasabb az elvárás, annál magasabb jövedelmű nő jöhet csak szóba. Egy minimálbéres szülő ötödik gyereke nem fog havonta fodrászhoz és kozmetikushoz menni, turkálóból öltözik, és nyomába se ér a plázacicáknak. Ők a jobb módú családokban élnek, akikből egyre kevesebb van.

Miért nem tudják sokan belátni, hogy a vékony, csinos, átlagos arcú, gyerektelen, 30 alatti nőkből mennyire kevés van?

És miért hiszik, hogy ilyen mindenkinek "jut"?

#arany #miért nem jut #miért nem jár #csak egy átlagos-vékony-csinos-lányt
2019. nov. 1. 08:07
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
10%

Utolsó:

183 centimmel 85-90 kg között vagyok, sem kövér, sem pedig alacsony.

A barátnőmmel pedig együtt válogatjuk ki a ruhákat, részben én öltöztetem fel őt nőiesen és elegánsan. Szóval mindkét dologban kapufát lőttél.:)

2019. nov. 1. 14:59
 42/63 anonim ***** válasza:
0%
45%os, ki beszélt itt most konkrétan rólad...
2019. nov. 1. 15:05
 43/63 anonim ***** válasza:
95%
Az én párom 2 évvel fiatalabb férfi nálam. Nem hiszem hogy kötelező lenne az életkort nézni. Az életkor ugyanannyira térhet el a férfi, mint a nő javára. Tetsszenek egymásnak a párok külsőre és belsőre, a számolgatást meg hagyják meg a hétvégente itt pattogó gyakoris puás reddites gyászhuszároknak.
2019. nov. 1. 15:06
 44/63 anonim ***** válasza:
96%
Ja, de te vagy az, aki megmondja a nőjenek, mit vehet fel :D
2019. nov. 1. 15:06
 45/63 anonim ***** válasza:
58%

"Szerintetek a 10 milló magyar lakosból hány fő 18-22 év közötti nő?"

És szerinted hányan házasok már afelett? Kapásból kivehetjük a legnagyobb réteget a 10 millió emberből. Vagy szerinted olyanok nem is élnek az országban? Nem a 35 éves és afeletti korosztály a releváns a párkeresés témakörében.

------------

"Európa legkövérebb nemzete vagyunk."

Üres, agyonhasznált klisé:

[link]

---------------

"Egyetlen hibám az arcom igen nem az a szép kis csajos fitos orr,csajos áll stb. Szerintem bőven átlagos a fejem"

Általában az emberek önmagukkal szemben elnézőbbek, elfogultabbak.

Lehet, nem is annyira "bőven átlagos" (egyébként én, és több férfi mondja, hogy a nőnek az arca a legfontosabb, nem a mellmérete, nem a saláta-, vagy babapunci, mem a testmagasság, nem is a - bizonyos keretek között mozgó - testsúly, nem a segge mérete, és más egyéb dolgok, amiket még meg szoktak kérdezni.)

Az is lehet, hogy nagyon is kellettél többeknek, csak vagy nem érzékelted, vagy nem akartad érzékelni, vagy olyanok voltak, akiket számításba sem vettél (nem az odafüttyögésekre gondolok), vagy pedig túl csinos voltál, és ezzel ijesztettél el olyanokat, akik nem érezték kellő súlyban magukat hozzád, esetleg nem is feltételezték, hogy egyedülálló vagy és nyitott egy ismerkedésre (megjegyzem, nem wsik le egy nőnek sem a gyűrű az ujjáról, ha kezdeményez, nyugodtan lehet, nem csak várni).

Az is lehet, hogy más egyéb tulajdonságaid miatt nem kellettél, mivel a párkeresés több összetevőjű dolog, személyiség, viselkedés, szociális készségek, hobbi, vagy épp azoknak hiánya miatt.

"Szóval megdőlt ez a legyél vékony meg csinos és akkor minden férfinek álma leszel..."

Én ezt itt is leírtam, és többen mások is.

"Azt is vegyük észre,hogy a mai szép lányok mind plasztikáztatnak,vagy botox vagy hyarulon"

Önfelmentés, irigységből fakadó rosszindulat. Azt hiszem, meg is találtuk a baj forrását.

Megjegyzem, az ember a szerelméről nem beszél úgy, hogy tök átlagos, másoknak szint alatti (hárítás, a kollektív véleményre való áthúzással a saját burkolt vélemény vállalhatóvá tétele - lásd: "mások szerint vicces vagyok", "mások által kedvesnek gondolt").

--------------

"A te értéked is romlik te szerencsétlen balfsz. Ha olyan a genetikád hogy 30 évesen kopaszodsz, ronda leszel, pocakos és gonosz ráncaid vannak az ocsmány gondolataidtól

[...]

Mi ez a lúzer találkozó itt fiúk, menjetek főzzetek valamit anyukátoknak segítsetek a konyhában."

Húúúúúúúúúú, de betaláltak nálad.

-------------

"Ezeknek a fiukaknak hosszú még az út mire rájönnek h a jellem a fontos h kivel érzed jól magad,meg a hozzaallas a dolgokhoz!"

Ha vékony, szép lány lennél, is így gondolnád....?

--------------

"Pl az araboknal nő le van takarva.Tudom h ez eros túlzás de ott más az iranY,ott a fiukat igenis erdekli a jellem"

:D:D:D

Inkább az öt teve, és az, hogy milyen a másik család társadalmi státusza.

"es ugy keszitik fel őket h szeretetteljes legyen a hozzaaallasuk a tarsukhoz meg a vilaghoz."

Csak nagyon nehéz megosztani az őszinte szerelmet négy feleség között.

"es a poziciotok se biztos,mert majd lecserel egy jobbra! De álmodozni lehet évekig."

Te valamilyen alternatív, párhuzamos valóságban élsz...?

2019. nov. 1. 15:12
 46/63 anonim ***** válasza:
69%
Na mi van okoska :)) Fejtegessél még egy kicsit. Nálad még a szimplán bunkók is jobbak. Könyvet lehetne írni az itteni karakterekről, a világ leggázabb férfijai címmel. Remélem nem embrekkel foglalkozol. Kitalálom, marketing szakember vagy :)) Ugye? Aztán mégse hever a lábad előtt mindenki, akinek szerinted kellene. Tudod miért? Mert rengeteg csinos, fiatal, kedves, értelmes nőnek, egyszerűen undorítóak vagytok a téves cinizmusotokkal. Zavaróak vagytok. A vonzó férfi totális ellentétei vagytok.
2019. nov. 1. 15:22
 47/63 anonim ***** válasza:
96%
Nem értem honban szeditek,hogy egy 30 feletti nő senkinek sem kell.Nekem mindig ajánlkozik valaki szexre,komoly kapcsolatra,feleségül venne.22-től felfelé.Pedig most van rajtam pár kiló felesleg,de lusta vagyok.
2019. nov. 1. 16:11
 48/63 anonim ***** válasza:
13%

Személyes véleményedre rácáfolva én mégis boldog párkapcsolatban élek egy vonzó, vékony, szép lánnyal, míg te besavanyodva, macskák között fogsz életed hátralévő részében élni, és itt fogpd továbbra is kipanaszkodni magadat a gyakorin.;)

Nem olyan biztos, hogy a külsőd hátráltat téged a párkeresésben. Bár ki tudja, lehet, épp a hosszú ideig megélt sikertelenség tett téged ilyen taszító jelleművé, nehéz felgöngyölni a tyúk vagy a tojás esetét.

2019. nov. 1. 16:15
 49/63 anonim ***** válasza:
0%

"Nekem mindig ajánlkozik valaki szexre,komoly kapcsolatra,feleségül venne."

Remélem, nem spoilerezek, ha lelövöm a poént azzal, hogy az utóbbi kettő is szexre ajánlkozik, csak más körítéssel.

2019. nov. 1. 16:17
 50/63 anonim ***** válasza:
64%
Savanyu nekik a szőlő:D
2019. nov. 1. 17:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!