Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A pasik miért nem értik meg,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik miért nem értik meg, hogy a szerintük átlag nő az a top 10%?

Figyelt kérdés

Mindig leírják, hogy nincs nagy igénye, csak egy vékony, csinos lány.

Miért nem értik meg, hogy ők a női nem legfeljebb 10%-a? A többség 30 feletti, és egyre kevesebb gyerekek született. Tehát eleve kevesebb a 20 éves, mint a 30 vagy 40 éves nő.

A lakosság többsége elhízott, a nők fele is így eleve kiesik.

Akinek van gyereke, az is: 23 felett egyre több az egyedülálló anya.

A természet se volt kegyes mindenkihez, és nem mindenki szép.

Csínosnak lenni pedig pénzbe kerül, minél magasabb az elvárás, annál magasabb jövedelmű nő jöhet csak szóba. Egy minimálbéres szülő ötödik gyereke nem fog havonta fodrászhoz és kozmetikushoz menni, turkálóból öltözik, és nyomába se ér a plázacicáknak. Ők a jobb módú családokban élnek, akikből egyre kevesebb van.

Miért nem tudják sokan belátni, hogy a vékony, csinos, átlagos arcú, gyerektelen, 30 alatti nőkből mennyire kevés van?

És miért hiszik, hogy ilyen mindenkinek "jut"?

#arany #miért nem jut #miért nem jár #csak egy átlagos-vékony-csinos-lányt
2019. nov. 1. 08:07
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
60%

Érdekesnek tartom ezt a férfi logikát itt a kommenteket olvasva. Én mint nő mindig is atom testű voltam,vékony,de formás,nem lötyi.feszes,filmekben se látni jobbat kb. Mégis le se kakiltak a férfiak,így életem 5 éven át szingliként,hogy konkrétan két kezemen meg tudom számolni hányan érdeklődtek felőlem...az utcán megbámultak,egy-két iszonyatosan igénytelen férfi az utcán utánam szaladt,de tényleg olyan külsejűek voltak,öltözködésben is,hogy azt hittem róluk hajléktalanok vagy drogosok. Elképesztően ignéyes vagyok amúgy magamra és igen nem kevés pénzemben van,ruhák mindig divatosak,csinosak,de visszafogottak ,tehát nem az ,hogy kint van a cici..hajam egyensítem,fodrász,hosszú,mindig kiengedve. Smink is,de szolídan.Egyetlen hibám az arcom igen nem az a szép kis csajos fitos orr,csajos áll stb. Szerintem bőven átlagos a fejem,de hát ezek szerint a férfiaknak ez no way...

Szóval megdőlt ez a legyél vékony meg csinos és akkor minden férfinek álma leszel...

Azt is vegyük észre,hogy a mai szép lányok mind plasztikáztatnak,vagy botox vagy hyarulon és észre sem veszed,mert ez már annyira mindennapi átlagos,úgy járnak a plasztikushoz mint más a kozemtikushoz vagy fordászhoz ,2-3 havonta. Ezek meg 100-200 ezerbe kerülnek 2-3 havonta.

Ja a lényeg,hogy kb imdákoztam ,hogy csak egy átalgos fiú csak egyszer vegyen észre és hívjon el ranndira. 5 évembe telt mire egy tök átlagos,sőt lehet másoknak még azt a szintet sem üti meg,kicsit pocakos,full átlag keresettel,nincs kocsi,albiban lakik stb elhívott randizni. Hát én úgy örültem neki,hogy elmondani nem tudom...aztán ki tudja lehet,hogy tetszettem más pasiknak is,de hogy soha senki nem adta tudtomra csak 1-2 hajléktalan szerűség.....

A nőnek,hogy legyen sok udvarolja inkább csinos feminin fej kell,akkor mindegy,hogy van rajta egy kis plusz.Ez egy átalgos nőnek 1-2millió forintba kerül. Ha erre nincs pénze akkor várhat mint én évekig,hogy végre egy átlagos normális fiú észrevegye...Mert nehéz észrevenni minket a 10-30ezer plasztikushoz járó,insta modell csaj mellett,ha őket látod a médiában 0-24 és mindenki ismer egy ilyet,akkor ő lesz az etalon és aki már nem tökéeltes arcra ,akinek van egy icipici hiábja az már fúj.

2019. nov. 1. 10:03
 22/63 anonim ***** válasza:
22%
Mennyen valaki egy buszmegállóba vagy állatkertbe vagy egy teljesen csóró faluba. Nézze meg hogy nézneki a tizen huszonéves lányok. Majdnem mind rendben van szép nulla pénzből. Viszont a nőknek az értéke bizony romlik. Az évek meglátszanak és akármekkora feminista pcsával ordibálják hogy 30 felett is szépek a természet mást mond.
2019. nov. 1. 10:23
 23/63 anonim ***** válasza:
36%

21

Talán el kellene járni otthonról rendszeresen, heti szinten programokra. (A netes társkeresőkről nem is beszélve.)

Ha csak az otthon-iskola, vagy otthon-munkahely közt ingázol, ne csodálkozz, ha maximum csak a betörővel tudnál megismerkedni. Egy nőnek (túlzok most, de) egy dolga van: Férfiak közé menni, ahol azok kezdeményezhetnek nála.

2019. nov. 1. 10:44
 24/63 anonim ***** válasza:
79%

"Viszont a nőknek az értéke bizony romlik. "

A te értéked is romlik te szerencsétlen balfsz. Ha olyan a genetikád hogy 30 évesen kopaszodsz, ronda leszel, pocakos és gonosz ráncaid vannak az ocsmány gondolataidtól, akkor nem fogsz kelleni senkinek, csak arra vagy jó hogy gyakorira gonoszságokat írj, amitől még gonoszabb fejed lesz, ergo még kevésbé fogsz kelleni bárkinek. Mi ez a lúzer találkozó itt fiúk, menjetek főzzetek valamit anyukátoknak segítsetek a konyhában.

2019. nov. 1. 10:55
 25/63 anonim ***** válasza:
35%
Nekem nem romlik szivi, a külsőm, max 1-2 év múlva szerinted, ha elértem a 25-öt..... De a belsőm az romlik miattatok, mert olyan szinten ökrök vagytok, hogy jó lenne ha egyáltalán ne léteznétek, remélem megvalósul az álmom....
2019. nov. 1. 11:15
 26/63 anonim ***** válasza:
19%
23 évesen jó nő létedre gyakoris idiótákkal foglalkozol munkaszünetben. Biztos jó nő vagy. Kefélünk? XD csak vicceltem nem kellesz én is csak 25 vagyok thx
2019. nov. 1. 11:24
 27/63 anonim ***** válasza:
15%

24

Na ez az, amikor már elfogynak a logikus érvek és csak vagdalkozni tud az ember. Válaszolhattál volna rendesen is a felvetett gondolatokra. Miért gondolod, hogy ez vagy nem így van, ezt vagy azt rosszul gondolja a másik. Amikor a másik személyét kezdi valaki támadni, ott látszik a külső szemlélők számára, hogy kifogyott a normális érvekből.

A nők saját magukhoz képest a férfiak szemében külsőre huszonéves korukban néznek ki. Ezen nem tudom mit nem lehet elfogadni. (Ez nem azt jelenti, hogy egy nő nem nézhet ki jól harmincasként, vagy negyvenesként.)

Igazad van, egy férfi nézhet ki szarul is harminc évesen, elhagyhatja magát, stb. De egy férfiban, ha figyel magára és az élete minden területére (sport, egészség, tökösség, férfiasság, pénz), akkor harmincasként lesz meg benne a potenciál, hogy a legvonzóbb legyen a nők számára az élete során.

2019. nov. 1. 11:31
 28/63 anonim ***** válasza:
81%
Tévedés utolsó,a férfiak is húszonévesen a legvonzóbbak,30 felett már csúnyulnak rendesen.
2019. nov. 1. 11:56
 29/63 anonim ***** válasza:
30%

Alomvilagban élnek,azt hiszik ők soha nem fognak öregedni!

Amire büszkék h sport meg helyes kaja az inkabb nem attol kockas a has hanem a hormonoktol!

Sajnos olyan világban élünk ahol ez van,vagy lehet fiatalito beavatkozasikra jarni,de az csak a gazdagoknak3megengedett, jobb lenne ha kiirnak tbre plasztikai sebeszetet meg zsirleszivast...

Annyira a külsőségek számít.Ezeknek a fiukaknak hosszú még az út mire rájönnek h a jellem a fontos h kivel érzed jól magad,meg a hozzaallas a dolgokhoz! Addig meg még sok csinos vékony szép csaj szét fogja csalni az agyukat!

Olyan tarsadalomban kéne elni ahol ugy vannak nevelve h a belső a fontos. Pl az araboknal nő le van takarva.Tudom h ez eros túlzás de ott más az iranY,ott a fiukat igenis erdekli a jellem,es ugy keszitik fel őket h szeretetteljes legyen a hozzaaallasuk a tarsukhoz meg a vilaghoz. Nem ugy mint itt az 5 éves gyerek aki azt hiszi h neki minden automatikusan jár.

Lehet nézegetni a top nőket 10% a a nőknek,de akkor majd egy idő utan alig fog a frkatok felallni normal nőre,csak a műre.

És azoknak a top nőknek is kva sok elvarass van azt ne felejtsetek el,es a poziciotok se biztos,mert majd lecserel egy jobbra! De álmodozni lehet évekig.

2019. nov. 1. 11:57
 30/63 anonim ***** válasza:
74%
#19: Ne őskori statisztikával gyere, az már rég nem érvényes. Másrészt 19 BMI alatt kórós soványság van. Ne akard már megmagyarázni, hogy ennek a közelében van az átlag.
2019. nov. 1. 12:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!