Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minek éljek, ha elvesztettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek éljek, ha elvesztettem azt, akivel leélhettem volna az életem?

Figyelt kérdés

Egy elég problémás, nagyon-nagyon érzékeny srác vagyok. Sok lányt hagytam már elmenni, nagyon kevés embert engedek a bizalmamba. Viszont nagyon igénylem a kapcsolatokat, nagyon egyedül vagyok, és nagyon nagy szükségem lenne valakire, akivel sok minőségi időt tölthetek, aki olyan, mint én, aki kicsit elvont, kicsit gyerekes, de mély érzésű és intelligens. Volt egy ilyen lány. Csodálatos személyiség, azóta se találtam hasonlót. Szereti a gyerekeket, csupaszív, nagyon kedves, nagyon jó fej a családja is. Én pedig berezeltem, amikor komolyra kezdett volna fordulni a dolog, és hátat fordítottam neki.

Azóta van valakije, több éve együtt van vele, én pedig bolyongok, mint egy porszem, és nem találok senkit, aki akár hasonlítana rá. Az élet egyéb területein sincs szerencsém, boldogtalan vagyok. És fáradt. Egyre gyakrabban gondolkozom azon, hogy megöljem magam. Sokszor érzem úgy, hogy megváltás lenne a nemlét, amikor semmin nem kell aggódni. Eddig mindenben csalódást okoztam magamnak. Akkor minek éljek?

2019. okt. 12. 20:58
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem szabad sajnáltatni magad. :)

Nem tudsz eljárni ismerkedni? Akár fistalabb 20 -on éves lányokkal..nagyon sok értelmes van ám.. próbálkozz és majd jön! :)

Kicsit teperj a jobb életért és becsüld meg ha nem fáj semmid, ha egészséges vagy, hogy tudsz gondolkodni, hogy használod az eszed..gondolj abba bele milyen lett volna ha egy cigány putrjba születsz? Na ott még talán át is tudnám érezni az érzéseid. Az ő életük tényleg nem halad semerré általában. De a tied tud! Gondolj abba bele, hogy ihatsz vizet, ehetsz tulajdonképpen amit megkívánsz..gondolj bele milyen sorsok vannak világon. És hogy te milyen szerencsés vagy így is pedit csak beleszülettél ebbe..semmit se tettél érte. Ezeket észre kell venni, hogy sok mindenben szerencsés vagy igenis! És ha elfogadod önmagad és elkezded megbecsülni az apró dolgokat, napsütést, hogy tudsz levegőt venni, hogy ízletes egy sajtburesz vagy bármi sok mindent akkor talán mshogy nézel a világra és a vilqg is rád. És akkor majd jön a szerelem...mint mindenkinek kb.. Járj el helyekre ismerkedni. Vagy találj egy hobbit, amit igazán szeretsz és el tudsz mélyülni benne. Nem szabad feladni és magadat sajnáltatni mert sajnos csak rosszabb lesz.

2019. okt. 15. 00:37
 22/25 anonim ***** válasza:
75%

“..,aki olyan, mint én”...”Volt egy ilyen lány”

“elég problémás vagyok, nagyon-nagyon érzékeny”, “kicsit elvont, gyerekes, kevés embert engedek a bizalmamba, nagyon egyedül vagyok”

“a lány csodálatos, szereti a gyerekeket, csupaszív, nagyon kedves, jófej...”

xDxD

Már megbocsàss, de a leírás alapján ez a lány is nem olyan, mint te. Tehát nem tudom miről beszélsz. Amúgy nem csoda, hogy így alakult azóta: neki van valakije, te meg magányosan.. A lány kedves, bizalmasabb, enged másokat a közelébe férkőzni, jófej. Te nem vagy jófej, mindenkivel bizalmatlankodsz, méèg ezzel a lánnyal is, aki állítólag fontos neked. Nem tudom min csodálkozol komolyan....

2019. okt. 15. 06:27
 23/25 A kérdező kommentje:
Utolsó: mire alapozod azt, amit rólam gondolsz? Nem ismersz.
2019. okt. 15. 12:47
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
#23 A leírásod alapján.
2019. okt. 15. 16:45
 25/25 anonim ***** válasza:
Én is elvesztettem valakit. Meg sem akar ismerni már, akinek a vesém is odadtam volna, ha szüksége van rá. De tudod mit? Ő veszített többet. Mert én elvesztettem valakit aki nekem ugyan sokat jelentett, de neki én semmit. Ő meg elvesztett egy olyan embert, akire bármikor bármiben számíthatott, aki elfogadta, úgy szerette amilyen, aki minden apróságot imádott benne.
2019. okt. 30. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!