Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Elvesztettem életem szerelmét.
Szerintem jobban teszed ha elengeded.
Számára úgy tűnik már elmúlt az a nagy szerelem. És aki olyat mondd a párjának,hogy utálja,hát nem is tudom... ott a részéről elromolhatott valami rendesen
Gyerek pedig nem garancia egy kapcsolat fenntartására.
És minden szerelem más, hidd el lehet most így érzed,hogy ő életed szerelme, de aztán lehet később jön egy olyan személy aki nála is nagyobb hatást fog nyújtani.
Mi azt nem tudhatjuk,hogy visszatérhet e hozzád, de é biztos kételkedve fogadnám az után,hogy azt mondta utál és utána nem sokkal volt valakije.
Ha csak egyoldalúak az érzések az sajnos kevés.
Foglalkozz a gyermeketekkel és közben ne hanyagold el a külsődet sem. Idő kell, akár több év mire túlteszed magad ezen és újra esélyed lesz a boldogságra.
Talán csak,hogy jobban fájjon neked. Sokan csinálják.
Ti mindig össze lesztek kötve valamilyen szinten és elkerülhetetlen,hogy ne találkoztatok,hisz van egy közös gyereketek.
Ő is ugyaniy volt ezzel, ebben biztos vagyok. Akik minket láttak azok is igy gondolták. Az ismerősei és barátai előtt is mindig ugyanolyan volt velem mint amikor kettesben voltunk, sőt talán büszkébb is volt.
Egyébként meg tapasztalatom szerint gyerekes anyukák nem kellenek senkinek, bár mindegy is. A szerelmemet szeretném.
Ez is csak azért történt, hogy az élet még keserűbb legyen a számodra. A büntetésünket töltjük itt, lásd a kérdező példáját is.
Továbbléphetsz, de hiába.
Ez azért nem igaz,hogy gyerekes anyukák nem kellenek senkinek.
Több embert is ismerek akiknek az után is volt/van párjuk.
Egyébként meg érthető,hogy őt akarod,de ha ő már nem akar veled lenni nem kényszerítheted. Ha ő tovább akar lépni akkor megteheti, de akkor nincs más választásod mint neked is továbblépni, még ha piszkosul fáj is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!