Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Elvesztettem életem szerelmét.
Ugyan,engedd el. Tudom,könnyű írni/mondani. De egyszer meg kell tenni!
Most még ezt érzed hogy ő volt az. De majd jön egy másik. És mást fogsz gondolni. És az a másik,segít elfelejteni az exed.
Nem érdemes újra kezdeni. És nem is hiszem hogy újra fogjátok majd.
Meg ha talált magának mást elég hamar,akkor nyilván nem volt neki olyan nagy durranás mint neked.
Szóval engedd el. Én is most lábaltam ki. Nem írom,hogy könnyű volt. De oly nehéz se!Akarni kell és mondani magadba hogy menni fog,stb. Tereld el a gondolataid mással(barátnők,család pl). Ha meg dolgozol már akkor azzal is ellehet terelni.
Lásd majd meg,sikerülni fog!
Szerintem ez eleg egyertelmu, mar nem fog visszamenni. Azaz csak akkor, ha befullad a masik kapcsolata is. Akkor mar lehet megint jo lennel neki. De az ilyenert nem kar, felejtsd el.
Gyerekes anyukakent is talalhatsz magadnak valakit, ha tul vagy mar a dolgon. Nem lesz egyszeru, de szedd ossze magad, mert amig nem allsz keszen, addig rosszabbnal rosszabb emberek fognak zaklatni.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!