Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Elvesztettem életem szerelmét.
Hogyan tudott ilyen gyorsan túllépni? Ha valaki azt mondja,hogy gyűlöl és nem akar rólad hallani ott nem most kezdődtek a problémák.Lehet neki a szakítás előtt már régóta érlelődött benne valami.
Ha valóban ő is úgy szerettet ahogy te őt akkor az nem egyik napról a másikra múlik el.
Tehát vagy már jó ideje továbblépett,vagy ő ez az ember akinek nem olyan nehéz túllépnie dolgokon.
Vagy nem lépett túl és most is fáj neki a dolog,de valami megromlott a kapcsolat alatt és nem akarja veled újrakezdeni.
"Ő is ugyaniy volt ezzel, ebben biztos vagyok. " győzködd csak magad virágszálam...győzködd.
Ő már jó régóta nem volt úgy mint te azt képzeled. Ezt már jó régóta halogatta.
Neked lehet, hogy ő volt a nagy bumm, dehogy neki TE nem az hótbiztos. Különben veled lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!