Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiégés után is van élet? Elvesztettem a hitemet a párkapcsolatban
Nemrég lett vége egy 2 éves kapcsolatomak. Elötte volt 2-3 párhónapos kapcsolatom. Most úgy érzem, hogy már sosem leszek szerelmes.
Elvesztettem a hitemet a párkapcsolatban, mindig van valami, hol az egyik nem szerelmes, hol a másik, h mindkettő szerelmes akkor lehet hogy nem illenek össze.... stb ezer buktatója van a párkapcsolatnak és ez nagy részt nem is rajtunk múlik...:(
Hasonló korban vagy, mint én. Én 27 vagyok, igaz pasi. Szerintem eljut az ember oda, hogy lehull a rózsaszín szemüveg. Az a fajta szerelemérzet megszűnik. De ez egy hosszú folyamat. Én együtt maradtam a párommal, miközben ez zajlik. Mindketten bántottuk egymást a kapcsolatban, mégsem kell más. Egyszerűen elvesztettem az a fajta hitem, hogy olyan idealizált kapcsolatom legyen, amiről sokan beszélnek.
Sok olyan része van igen, ami nem rajtunk múlik, de elsősorban a felfogás a lényeg a dologhoz. Nem éri meg sajnos túl sokat látni semmilyen kapcsolatba. :(
Én egy 4 éves kapcsolat után süllyedtem ebbe.
De jött a mostani párom, aki lassan kihúzott ebből és reményt adott újra, hogy lehet, hogy mégis működhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!