Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvesztettem a nőt, akit szerettem. Mit tegyek?
4-5 évvel ezelőtt volt egy nő az életemben, akivel csupán laza kapcsolatnak indult a dolog, de nem titkolta, hogy belém bolondult és komolyabbat szeretetett volna. Fél év után az agyamra ment, hogy rágja a fülem miért nem kell ő nekem, mint BARÁTNŐ és nem csak mint felvállalhatatlan szexkapcsolat. Neki pedig az agyára ment, hogy nem tudok elköteleződni, ezért vérző lélekkel elbúcsúztunk egymástól. Ő azóta tovább lépett, túlvannak az eljegyzésen. Én meg csak ülök és ütöm a fejemet a falba, hogy miért hagytam elmenni.
Négy év távlatában is azt mondom, nekem ő volt a nagy ő! Csodálatos fél évet töltöttünk együtt és átkozom magam, hogy ilyen suttyó köcsög gyerek voltam.
Azóta nekem is voltak már kapcsolataim, fellángolásaim, de igazán csak ezek ébresztettek rá, hogy Ő a nő, akire vágyom. Akinek a barna fürtjeit először szeretném megpillantani reggel, akit a gyerekeim anyjának szeretnék szólítani. Elrontottam. 34 éves vagyok és legszívesebben tarkón b*sznám a négy évvel ezelőtti énem.
A baráti társaságunk részben közös, évente egyszer összefutunk néhány napra sokad magunkkal. Tudom, hogy különleges helyet foglalok el a szívében, mindig hihetetlen odaadással viszonozza az ölelésem. Ez a hajó azonban elment. Kérdeztem, próbálkoztam, akartam, de a válasz mindig elutasító. Tapló voltam, ha nem lenne senkije sem tudnám ezt kitörölni, nem kezdené velem újra.
4 év. Hol jobban kezelem, hol rosszabbul. Úgy érzem a lelkem egy darabja eltűnt, jöhet akárki az életembe, sosem leszek boldog.
Mi a fenét tehetnék, hogy túl legyek rajta?
Szerintem ebben azért nagy szerepet játszik az, hogy tudod, hogy nem lehet a tiéd. Tudom, hogy milyen ez, az ember szereti kicsit sajnálni magát ilyenkor, mert az még mindig könnyebb, mint érzelmileg nyitni mások felé. Sajnos nem tudom megmondani, mikor leszel képes nem úgy állni egy nőhöz, hogy őt keresed benne, de abban biztos vagyok, hogy ez az állapot nem tart törvényszerűen örökké, még akkor sem, ha éveken át szenvedsz tőle. Legszívesebben azt mondanám, hogy a legminimálisabb esélyt se add meg magadnak arra, hogy találkozhass vele ezentúl, mert talán könnyebben lezárhatnád abban a tudatban, hogy tényleg nincs tovább, de nem tudom, mennyire fontos neked az az évi egy találka a többi ismerőssel.
Mindenesetre szomorú ezt olvasni, tudom, hogy nagyon nyomorult érzés. Csak remélni tudom, hogy mihamarabb véget ér. (Nő vagyok, ha ez számít bármit.)
Nem a kapcsolataimmal volt gond. Nem is tudom hogy magyarázzam meg. Sosem volt gondom a nők felszedésével, de egyre inkább azt érzem (nagyon általánosítva persze), hogy az idő előrehaladtával a felhozatal minősége egyenes arányosságban csökken. Gondolom a korban hozzámillő, normális nők zöme már foglalt. Az esélyeim jelentősen romlanak és durva vagy sem, így visszagondolva az életemre ő az egyetlen, akivel képes lettem volna tovább lépni egy bizonyos szinten. Ő az akit szeretnék magam mellett tudni és érezni. Mindenben tökéletesen passzoltunk, csak én ne lettem volna ilyen hülye. Most ez úgy hangzik, mintha azért sírnám vissza, mert nincs jobb, de ez nem igaz. Szeretem és úgy látszik bárkivel/bármivel is próbálom elnyomni a hiányát, ez így is lesz. Nem vagyok egy érzelgős típus, nem beszéltem erről soha senkinek, jól esik végre egy kicsit kiadni magamból az érzéseimet.
Az tény, hogy minden ilyen találkozás feltépi a sebeket. Előre pánikolok tőle, de az a lágyság, amit sugároz, a mosolya, a gesztusai, az egész lénye olyan megnyugtató, ha a környékemen van. Sokszor beszéltünk azóta már érzésekről. Tudom, hogy neki is fájdalmas időszak volt ez és úgy engedtük el egymás kezét, hogy ő kimondta, hogy szerelmes belém. A mai napig érzem az ölelésében a csalódott, de nagyon mély szeretetet és nem is titkolja, hogy baromi nehéz döntés volt részéről elengedni a kezem, mindig is különleges helyem lesz a szívében. De már nem kezdené újra és ezt soha nem fogom tudni megváltoztatni.
Hogy miért voltam ilyen vele?
Nem tudom. Mert egy tuskó paraszt vagyok. Nagyon gyerekes hozzáállásom volt akkor a kapcsolatokhoz. Azt gondoltam, ha párom lesz az majd mindenben korlátozni fog. Nem akartam alkalmazkodni, máshoz igazítani az életem. Féltem az elköteleződéstől és azt gondoltam ehhez még túl fiatal vagyok. Persze eleinte az is bennem volt, hogy néhány alkalomra jó lesz. Ő is csak egy a sok közül. Eleinte ő is így állt hozzám. Aztán megváltoztak a dolgok és már nem tudtuk kezelni az érzéseinket, elkommunikáltunk egymás mellett. Rengeteget rágta a fülemet és ezen mondanivalók számomra csak mostanában nyertek értelmet.
Az is benne volt, hogy közös a társaságunk egy része. Rettegtem attól, hogy megtudják... Én tudtam, hogy nem akarok elköteleződni, ő pedig sérelmezte, hogy a társaságban is titkolózni kell, kvázi letagadom. Túlzásba vittem, túl pörögtem és abszolút megértem miért elégelt meg, de ez a megbánás féle nem igen segít a jelenemen sajnos.
Nyilván azért van most "lent" időszakom, mert kitűzésre került a következő találkozó időpontja. Az év többi időszakában még csak csak elvagyok, de mostmár egy hete csak rajta rágódom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!