Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők ti összejönnétek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők ti összejönnétek olyan férfival, aki még 34 évesen is egyetemre jár?

Figyelt kérdés

Sosem dolgoztam még, a szüleim cégének a rám eső részesedéséből élek. Sok dologhoz értek (elméletben), de sosem éreztem úgy, hogy meg kéne méretteti magam ezekkel kapcsolatban, így azt sem értem fontosnak, hogy dolgozzak valamit.

Imádok biciklit, autót szerelni, illetve saját kézzel újitgatni a házam, szeretek tanulni és sportolni. Ezek a hobbijaim és ennek élek.

Már van egy közgazdász diplomám, amire azért volt szükség, hogy a későbbiekben tudjam kezelni a pénzem, emellett cég irányítással kapcsolatos tanfolyamot végeztem. De sosem éreztem úgy, hogy ezeket nagyon szeretném csinálni, csak muszáj volt.

Jelenleg keresem a helyem még a világban, jelenleg matematikát tanulok, de borzasztóan nehezen megy, így már elég sok ideje húzom, de nem akarom ott hagyni, mert a nehézsége ellenére nagyon érdekel.

Nem tervezem, hogy a családi céget átvegyem később, inkább egy kutatásért felelős saját részleget szeretnék a cégen belül működtetni majd, egyetemen rengeteg nálam jóval tehetségesebb emberrel találkozom, és kezdem átlátni, hogy a tehetségükben mekkora potenciál lenne, ha a pénz nem lenne akadály, ezért egy céges ösztöndíj program szerűen töröm a fejem és ennek a kivitelezésén. Persze ehhez még nekem is rengeteget kell tanulnom és tapasztalnom.

Nem vagyok kényes, akár fizikai munkát is szívesen végzek (nem pénzért csak magamnak hobbiból), ilyen körülmények között nagyon taszító, ha még soha életemben nem volt rendes munkám?

2019. szept. 19. 11:00
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%

Nem teljesen értem, hogy mi a probléma. Nem egy céltalan proli vagy, hanem a részvényeidből élsz, mellette van hobbid, egyetemre jársz, sportolsz, tervezel.

Ezek alapján nincs veled semmi probléma. Csak nem az a célközönséged, aki 12 órát dolgozik a gyárban és elvárná tőled is ugyanezt, hogy igazságosnak érezze.

2019. szept. 19. 12:57
 22/42 A kérdező kommentje:

ma 12:54

Hol lehet vele jól keresni?

Németországban?

Ismerősöm akit említettem saját műhelye van, nem szimplán beosztott és így alig keres 6-700ezer körül..

2019. szept. 19. 12:59
 23/42 anonim ***** válasza:
79%

Nem hiszem, nem, sajnálom.

Részemről azért, mert egyszerűen sose dolgoztál meg azért, amid van úgy isten igazán. Én 17 éves korom óta dolgozok, a szüleim nem tudtam semmit alám rakni, magam kellett megteremtenem a tanulmányaimhoz szükséges pénzt és elindítanom magam. Legjobb dolog, ami valaha történt velem, úgy érzem, hogy talpraesett és ügyes lettem ezáltal.

Szüleid meghalnak, valaki átveszi a céget és kb motivációd sincs, hogy olyan mederbe tereld (ergo menedzseld), hogy az jó legyen? Inkább majd valaki ismeretlen ügyvezető esetleg becsődölteti, te meg egy részesedére alapozod a jövőd? Ennél több lábon kell állni, nagyon gyorsan lehet így pofára hullani.

De inkább azzal van a bajom, hogy ingerenciád sincs dolgozni menni, a hobbijaiddal elprüntyögsz napközben, és egyéb felelősségvállalást nem érzek részedről. Én erre komoly kapcsolatot sem alapoznék, nem hogy családot, jövőt.

30n

2019. szept. 19. 12:59
 24/42 anonim ***** válasza:
54%

Még annyit fűznék az előző kommentemhez, hogy nekem kicsit olyan "megalszik az aludttej a szádban" típusú embernek hatsz.

MAMJD TALÁN ezzel foglalkozl, MAJD talán az.

34 vagy, kicsit már idős vagy a "majd lesz valahogy" életfelfogáshoz. Igen, talán ez a leg szembetűnőbb, eprüntyögsz, minden örökké tart, semmiből sem hat az a nagy tettvágy részedről, amiket leírtál.

Ez nem szexi.

30n

2019. szept. 19. 13:04
 25/42 A kérdező kommentje:

ma 12:57

Van olyan közeg, ahol találnék nőket, de nem érzem jól magam éttermekben, utálok feleslegesen utazgatni és lenéznek a hobbojaim miatt..

Nem tudom megjátszani magam.

Kinevethettek, de én jól érzem magam, amikor szarrá mosott ruhába öltözhetek, összeolajozhatom, festékezhetem magamat, meg élvezem amikor szikrát hány a kezemben a flex.

Utálom az új agyon szuperált autókat, meg az öltönyös helyeket. Ez nem az én világom :(

2019. szept. 19. 13:09
 26/42 anonim ***** válasza:
78%

Helyedben akkor az egyetemet otthagynám és elmennék autószerelőnek. Nem tudom mit erőlködsz egy olyan világban, ami nem te vagy. Mert a szüleid elvárják?

Ha megengedheted magadnak ezt a luxust, hogy bármit dolgozz, mert van bejöveteled a háttérben, akkor bakker, csináld azt. 34 évesen kínlódsz egy marha nehéz szakon, semmi sem hoz lázba, érződik is.

Mint írtam, ez nem szexi.

Sokkal szexibb, ha azt csinálod, amit tényleg szeretsz, teljesen más kisugrázásod lesz tőle.

30n megintcsak.

2019. szept. 19. 13:14
 27/42 A kérdező kommentje:

ma 12:59

Nem értem mire mondod, hogy gond lehet.

Mondtam, befektetéseim vannak. Jelenleg 24 cégből van részesedésem. Közgázt végeztem, szerinted nem vagyok vele tisztában, hogy mit jelent több lábon állni és anyagilag bebiztosítani magam?

Csak egész egyszerűen baromira nem érdekel. Nem érdekel és untat a pénz. Nem tud feldobni a "barátaim" újdonsült villái, nem érzek késztetést, hogy 20 milliós Lexust vegyek.. Sajnos egyáltalán nem tud motiválni. :(

2019. szept. 19. 13:21
 28/42 anonim ***** válasza:
78%

Erre írtam, hogy menj akkor és dolgozd azt, amit tényleg a szíved diktál. Mert megteheted. De ez a tengés-lengés, ez nem vonzó.

Sokkal másabban hat, hogy autószerelő vagyok, mert a szívemhez közeli hobbit karrierrként tudom csinálni, mint hogy "oké, van bejövetelem cégekből, de meh... elvagyok".

Ebből a szerelésből, felújítgatásból amúgy is lehetne akár később saját vállalkozást kovácsolni, amit tényleg gyerekedként fogsz babusgatni. Teljesen más életérzés szerintem!

2019. szept. 19. 13:24
 29/42 A kérdező kommentje:

A matematikát imádom, és minden álmom hogy matematikus diplomám legyen, csak borzasztóan nehéz.

Az autószerelés az hobbi. Viszont ha úgy vesszük van autó szerelő műhelyem :D

Mert amit említettem, az 49%-ban az enyém. Csendestárs vagyok. Ezért csinálhatok ott kvázi azt amit akarok és ezt nagyon szeretem.

Besegítek a műhelyes srácoknak, jól elszórakozunk, csomót tanulok tőlük, ami szintén érdekel. Ha meg sokat kell az egyetem miatt tanulni, akkor meg nem csinálom. Ehhez minek menjek el főállásban valahova?

Ismerősöm műhelyét megvehettem volna teljesen, amikor válság volt, de nem akartam vele kiszúrni, ezért lett 49%. Sajátot meg minek kezdjek nulláról? Így is elvagyok :)

2019. szept. 19. 13:30
 30/42 A kérdező kommentje:

"Ebből a szerelésből, felújítgatásból amúgy is lehetne akár később saját vállalkozást kovácsolni, amit tényleg gyerekedként fogsz babusgatni."

De mégis mi a francnak? Egy jó okot mondj rá :(

Tudod mennyi felesleges stressz és kockázat van benne? Minek vállaljam magamra? És a gyerekeim miatt meg pláne minek? Inkább majd megtanítom a gyerekeimnek, hogy éljenek annak, amit Ők szeretnek csinálni én meg majd adok hozzá tőkét. Nem fogok azért saját nagy vállalkozát csinálni (kicsi most is van), hogy legyen mit mutogatni a haveroknak, hogy jajj de jó vagyok.. ugyan úgy nem látom értelmét, mint a hülye villáknak meg lexusoknak, Mercedeseknek, meg Lambó bérlésnek.. mindet megtehetném, de mi az istennek? A legkevésbé sem dob fel. :(

Van egy 140nm-es saját kézzel felújított házam, egy 8éves Audim, egy 9éves Fordom (ez arra kell, ha terepre kell menni valami miatt).

24 cégből részesedésem (szerinted ez az ember ölébe hullik? Csak épp nem én teremtettem meg hozzá a tőkét)

Így is van egy kis vállalkozásom, mert akkor könnyebben elszámolok a hobbijaimmal. Van egy közgáz diplomám, hivatalosan pénzügyi tanácsokat adhatok befektetőknek. Van egy fél autószerelő műhelyem, ami akármikor az enyém lehetne, csak nem akarok kicsszni a gyerekekkori ismerősömmel.

És egyetemen azt tanulhatom, amit világ életemben csodáltam: matematikát.

Komolyan nem értem minek vegyek bármi plusz stresszt a hátamra. Nem érdekel a pénz, nem akarok több pénzt!!!

2019. szept. 19. 13:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!