Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők ti összejönnétek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők ti összejönnétek olyan férfival, aki még 34 évesen is egyetemre jár?

Figyelt kérdés

Sosem dolgoztam még, a szüleim cégének a rám eső részesedéséből élek. Sok dologhoz értek (elméletben), de sosem éreztem úgy, hogy meg kéne méretteti magam ezekkel kapcsolatban, így azt sem értem fontosnak, hogy dolgozzak valamit.

Imádok biciklit, autót szerelni, illetve saját kézzel újitgatni a házam, szeretek tanulni és sportolni. Ezek a hobbijaim és ennek élek.

Már van egy közgazdász diplomám, amire azért volt szükség, hogy a későbbiekben tudjam kezelni a pénzem, emellett cég irányítással kapcsolatos tanfolyamot végeztem. De sosem éreztem úgy, hogy ezeket nagyon szeretném csinálni, csak muszáj volt.

Jelenleg keresem a helyem még a világban, jelenleg matematikát tanulok, de borzasztóan nehezen megy, így már elég sok ideje húzom, de nem akarom ott hagyni, mert a nehézsége ellenére nagyon érdekel.

Nem tervezem, hogy a családi céget átvegyem később, inkább egy kutatásért felelős saját részleget szeretnék a cégen belül működtetni majd, egyetemen rengeteg nálam jóval tehetségesebb emberrel találkozom, és kezdem átlátni, hogy a tehetségükben mekkora potenciál lenne, ha a pénz nem lenne akadály, ezért egy céges ösztöndíj program szerűen töröm a fejem és ennek a kivitelezésén. Persze ehhez még nekem is rengeteget kell tanulnom és tapasztalnom.

Nem vagyok kényes, akár fizikai munkát is szívesen végzek (nem pénzért csak magamnak hobbiból), ilyen körülmények között nagyon taszító, ha még soha életemben nem volt rendes munkám?

2019. szept. 19. 11:00
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:

ma 11:41

Jól látod, jelenleg problémát okoz, de ez nem jelenti azt, hogy mindig is problémát okozott.

Jelenleg az a problémám, hogy általában a "szomszéd lány" típusú "átlagos" nők jönnek be. Ők pedig dolgoznak és feszültséget okoz, hogy én pedig nem.

Mástól sem várom el, hogy dolgozzon, de ha akar, azt is megértem, hogy önálló akar lenni.

Bár szerintem úgy egy nőnek is könnyebb lenne anyagi biztonságot elérni, ha legalább az összes pénzét félre tudná tenni, amiért megdolgozik.

2019. szept. 19. 11:49
 12/42 anonim ***** válasza:
94%

"Már van egy közgazdász diplomám, amire azért volt szükség, hogy a későbbiekben tudjam kezelni a pénzem"

Attól még, hogy valaki elvégzi a közgázt, nem jelenti azt, hogy tudja kezelni a pénzét. Nekem nincs közgáz diplomám, de mégis tudom kezelni a pénzem:)

2019. szept. 19. 11:56
 13/42 A kérdező kommentje:

ma 11:56

Tisztában vagyok ezzel, csak ez kvázi elvárás volt. Senki nem venne komolyan, ha diploma nélkül mondanék bármit. Nem a diploma adja a tudást, az egy papírt ad csak.

2019. szept. 19. 11:59
 14/42 anonim ***** válasza:
83%
Ez a házfelújítás c hobbi pontosan mit takar? Milyen szakmunkát végzel el a házon? Ács, burkoló, festő, villanyszerelő v mi vagy te a folyamatban? Mert ha csak ki kell fizetni a munkásokat a szülők pénzéből az nem hobbi.
2019. szept. 19. 12:22
 15/42 anonim ***** válasza:
78%

Egy cég irányítgatásához nem árt, ha van valami papír is, ez oké.

Viszont tudod, mi lehet a probléma veled és a dolgozó nőkkel? Hogy valahogy sose élted át azt, amiért egy dolgozó nő megküzdött akár, és nem is nagyon tudod elképzelni, milyen.

Szerintem nem rossz az a hobbi, amit a ház felújításába öltél, esetleg azzal is kezdhetnél valamit. Értesz valamihez, tehetséged van hozzá, nem kéne parlagon hagyni. Saját vállalkozás? A szüleidé már ott van mintának.

2019. szept. 19. 12:27
 16/42 anonim ***** válasza:
Nem.
2019. szept. 19. 12:28
 17/42 anonim ***** válasza:
19%
Ülj be az autóba és irány az első villanyoszlop! Csajod nem lesz max goldigger egy darabig.
2019. szept. 19. 12:40
 18/42 A kérdező kommentje:

Van saját cégem, különben sok dologgal nehezebben tudnék elszámolni.

A ház felújítás az abból állt, hogy valami miatt imádok kétkezi dolgokat csinálni.

Ez lehet hülyén hangzik, de feldob, amikor egy sarokcsiszolót vagy csenpevárót használhatok :) nem mondom, hogy eleinte nem bénéztam sokat, de nagyon tetszik, amikor valamit magam csinálhatok meg.

Járólapozást is én csináltam, persze néha kell hozzá szakember, de főleg tanácsadásban, pl eleinte fogalmam sem volt, mivel kell kiszintezni az emeletet. Ilyesmiket nyilván szakemberektől kérdeztem meg.

Volt amit megpróbáltam megcsinálni és vissza is kellett bontani. :D

Szeretek hegeszteni is, bár nem mondanám benne jónak magam.

15éves korom óta imádok autót szétszedni, és azóta is.

Ha lenne érteme, pl tényleg pénzt lehetne vele keresni, akkor nagyon szívesen lennék lakatos vagy autószerelő :)

Most is csinálom hobbiból. Egyik ismerősömnek pl autószerelő műhelye van, náluk szoktam néha ellenni. Csak semmi értelmét nem látom, hogy semmi pénzért fő állásban ilyeneket csináljak, akkor r inkább csinálom hobbiból és akkor jövök megyek amikor akarok és nem köt semmi. Meg pl. a házamban magamért csinálom, nem másoknak...

2019. szept. 19. 12:49
 19/42 A kérdező kommentje:
*csempe
2019. szept. 19. 12:50
 20/42 anonim ***** válasza:
100%
Jó autószerelők keresett szakemberek, és jól lehet vele keresni.
2019. szept. 19. 12:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!