Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok összejönnétek egy magára ennyire adó pasival?
Aki szendszeresen arckrémeket, alapozót használ (nem látványos, csak a kisebb bőr szépséghibák elfedéséhez kell), szedi a szemöldökét, hogy formája legyen, igényes megjelenésű borostája van (szőr beültetéssel, mert egy kis foltban nem nőtt korábban), a haja és a borostája fazonra igazitásához hetente jár fodrászhoz.
Bőre és körmei szépsége miatt vitaminokat szed (pl H-vitamin), minden nap fürdik, mert csak akkor érzi magát jól, ha 30-35percig kiáztatta magát.
Képes órákat nézelődni boltokban, mire 1-1 igényes holmit talál, és erre rendszeresen szán is időt. Heti 3x másfél órát edz és táplálékkiegészitöket szed.
Képes csak azért új parfümöt venni, hogy évente egyszer használja amikor olyan hangulata van, hogy passzol ahhoz az illathoz.
Imádja a sportcipőket és a napszemüvegeket, mindkettőből rengeteg van és ha elmegy valahova, akkor képes akár egy órán keresztül ezeket próbálgatni, miben érzi éppen legjobban magát az adott hangulatában.
Egy ilyen férfinek mennyi esélye van a nőknél?
F31
Nalam semennyi se lenne.
Utalok vásárolni nézelődni :-D
Szerintem ezt még nekem sem tűrné el a férjem.
Még barátként sem álltam volna le egy ilyen fazonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!