Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok összejönnétek egy magára ennyire adó pasival?

Figyelt kérdés

Aki szendszeresen arckrémeket, alapozót használ (nem látványos, csak a kisebb bőr szépséghibák elfedéséhez kell), szedi a szemöldökét, hogy formája legyen, igényes megjelenésű borostája van (szőr beültetéssel, mert egy kis foltban nem nőtt korábban), a haja és a borostája fazonra igazitásához hetente jár fodrászhoz.

Bőre és körmei szépsége miatt vitaminokat szed (pl H-vitamin), minden nap fürdik, mert csak akkor érzi magát jól, ha 30-35percig kiáztatta magát.

Képes órákat nézelődni boltokban, mire 1-1 igényes holmit talál, és erre rendszeresen szán is időt. Heti 3x másfél órát edz és táplálékkiegészitöket szed.

Képes csak azért új parfümöt venni, hogy évente egyszer használja amikor olyan hangulata van, hogy passzol ahhoz az illathoz.

Imádja a sportcipőket és a napszemüvegeket, mindkettőből rengeteg van és ha elmegy valahova, akkor képes akár egy órán keresztül ezeket próbálgatni, miben érzi éppen legjobban magát az adott hangulatában.

Egy ilyen férfinek mennyi esélye van a nőknél?

F31

2019. szept. 19. 09:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó, ha igényes egy férfi és ad magára, de ez szerintem nekem sok lenne :)
2019. szept. 19. 09:47
 2/19 anonim ***** válasza:
95%
Ne haragudj, de miközben olvastam a soraidat elnevettem magam. Nekem ez nagyon nem jön be, férfiként sem. Tényleg, bocsi. Lehet másnak bejönne, én ezt olyan furának találom, lehet engem keményített meg az 5 évi lakatos munka és a vaspor. Üdv, 39F
2019. szept. 19. 09:50
 3/19 anonim ***** válasza:
88%
Inkább a férfiaknál lenne esélye :D Ő lenne a lány :D
2019. szept. 19. 09:55
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Nalam semennyi se lenne.

Utalok vásárolni nézelődni :-D

2019. szept. 19. 10:02
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt még nekem sem tűrné el a férjem.

Még barátként sem álltam volna le egy ilyen fazonnal.

2019. szept. 19. 10:07
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyáltalán nem férfias viselkedés. Valószínű erős bi hajlama van. Ráadásul semmit nem tudtunk meg a személyiségéről..de valószínűleg egy felszínes piperkőcről van szó, akik a külsőségeken kívül semmi más nem érdekel és a nőkben is üresfejű pi*ákat preferálja. Semmi esetre sem jönnék össze vele és szerintem más, normálisan gondolkodó nő sem!
2019. szept. 19. 10:09
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem jönne be ez a görcsös megfelelési vágyad. Mindent azért csinálsz mert azt hiszed ezek kellenek egy nőnek.
2019. szept. 19. 10:12
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Én nőként még egy nőnél is soknak tartom, ha ennyi időt fordít valaki a külsejére. A vitamin oké, meg a sport és egészségére a lazulós fürdés, de a sok plázázás, parfüm, cipő, napszemüveg... szóval tárgymánia, és pláne a tükörben a bőrhibákon való hosszas problémázás... nekem felesleges időpocsékolás, ami helyett valami értelmesebbet is lehetne csinálni, ezért idegesít. Meg azt is érzem, hogy ha valaki ennyire rákészül az "álcájára", az valamit nagyon kompenzál, folyton tervszerűen teljesít, mégis sosem lehet elégedett, talán csak magával, talán mással sem.
2019. szept. 19. 10:14
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt dolog, egy ilyen "pasi", nálam nem tartozik a férfi kategóriába.
2019. szept. 19. 10:24
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ennek a tizedétől is agybajt kapnék (saját magam esetében is, szóval tök mindegy, hogy férfi vagy sem)
2019. szept. 19. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!