Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok összejönnétek egy magára ennyire adó pasival?
Aki szendszeresen arckrémeket, alapozót használ (nem látványos, csak a kisebb bőr szépséghibák elfedéséhez kell), szedi a szemöldökét, hogy formája legyen, igényes megjelenésű borostája van (szőr beültetéssel, mert egy kis foltban nem nőtt korábban), a haja és a borostája fazonra igazitásához hetente jár fodrászhoz.
Bőre és körmei szépsége miatt vitaminokat szed (pl H-vitamin), minden nap fürdik, mert csak akkor érzi magát jól, ha 30-35percig kiáztatta magát.
Képes órákat nézelődni boltokban, mire 1-1 igényes holmit talál, és erre rendszeresen szán is időt. Heti 3x másfél órát edz és táplálékkiegészitöket szed.
Képes csak azért új parfümöt venni, hogy évente egyszer használja amikor olyan hangulata van, hogy passzol ahhoz az illathoz.
Imádja a sportcipőket és a napszemüvegeket, mindkettőből rengeteg van és ha elmegy valahova, akkor képes akár egy órán keresztül ezeket próbálgatni, miben érzi éppen legjobban magát az adott hangulatában.
Egy ilyen férfinek mennyi esélye van a nőknél?
F31
Arckrém: oké.
Alapozó: nem. Inkább hagyja szellőzni a bőrét. Egy kis heg, vagy pattanás senkit nem zavar, az alapozó viszont túlzás.
Formára szedett szemöldök: amíg csak az alap, hogy ne legyen összenőve, elbokrosodva, oké. De ezzel is lehet túlzásokba esni.
Beültetett borosta, hetente fodrász: jajj, nem már.
Vitamin, áztatás: teljesen rendben.
Órákig vásárolgatás: nem, még magamhoz sincs ennyi türelmem, nem hogy más dolgait keresgélni, plusz akkor már inkább legyünk együtt, csináljuk valami értelmesebbet, mint a vásárolgatás.
Heti edzés, táplálékkiegészítő: Ha be tudja úgy osztani, hogy minimálisat vegyen csak el a közös időből, akkor rendben van. Párom is jár ennyit edzeni, simán megoldható normálisan némi kommunikációval. A kiegészítők egy bizonyos határig rendben vannak, bár a kiegyensúlyozott táplálkozás mindig jobb és élvezetesebb. De néha tényleg nincs idő, vagy pénz annak kivitelezésére. Én is szedek ezt-azt, nagyrészt vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, glükozamin, illetve L-karnitin. De a glükozamint leszámítva semmit sem napi rendszerességgel. Felesleges.
Parfüm: fúj.
Órákig készülődés: ha időben elkezd készülődni, és nem parádét rendez (szóval pl hagy sorozatozni, amíg ő divatbemutatót tart magának), addig nem érdekel. Én is van, hogy hamarabb elkezdem összekapni magam, ha megyünk párommal valahova, mert tudom, hogy nekem több idő kell akkor épp.
Én nőként utálok órákat vásárolni és alapozót meg azért nem használok mert 1 az még jobban ront a bőr állapotán főleg ha bőrhibáid vannak hacsak nem pigment foltos vagy ne alapozód magad mert hosszútávon többet árt mint amit használ. Plusz nem tudom hogy tudják 40fokba elviselni a sminket és hogy nem folyik le az emberekről :D 2 a természetes szépséget preferálom
Hiába vagy 2 kiló sminkel szép ha otthon este lemosod és megijed a párod tőled
Szerintem ez egy nőnek sok egy férfitől. Leginkább az alapozós, fürdéses, hetente fodrászos dolgok túlságosan nőiesek.
Együtt megyünk alapozóért a plázába?
Ez inkább a homoszexuális férfiakra jellemző, már bocsás meg.
Egy domináns férfinél lenne nagyon jó esélyed. Nem sértésként mondom.
Nekem nő létemre ez baromi sok lenne egy férfitől. Szex közben meg figyelni kell, hogy el ne kenjem a sminked?:)
Nem.
Nem minden taszít ebből a felsorolásból - engem nem zavar, ha egy férfi pár pici bőrhibára tesz némi korrektort vagy alapozót, hogy használ arckrémet. A szemöldökszedés sem zavar, ha a végeredmény még férfias, nem vmi cicafiús / csajos szemöldök. A vitamin, a fürdés is teljesen oké, a heti 3 edzés is rendben van.
A parfümvásárlás abban az esetben oké, ha nem 30 parfümje van, amiket csak évi 1x használ, és nem folyamatosan vásárol ilyeneket.
A táplálékkiegészítők többségétől ódzkodom.
A szőrbeültetést csak azért, hogy menő borostája legyen meg a heti egy fodrászt túlzásnak tartom, felesleges pénzkidobásnak, felszínességnek.
Ami nekem rettenetesen zavaró lenne, hogy kb. az a hobbija, hogy órákig napszemcsiket próbálgat a plázában. Edzés meg órákig tartó plázázgatás mellett mégis mire van ideje? Leírás alapján nagyon sekélyesnek tűnik. Mikor és milyen közös minőségi együtt töltött időre lenne vele esélye egy nőnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!