Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek olyan pasival akivel nem lehet soha kikapcsolódni, mert egyszerűen munka és önfejlesztés függő?
Olyan férfi aki nem tud egy napig se kikapcsolódni és mással foglalkozni mint a karrierje, fejlődése. Minden időt elpazarolt időnek tart amit nem "befektet" saját magába. Ezért ha egy napig úgymond nem lenne semmi dolga, és szerinte "értelmetlenül" telne a nap, akkor idegessé, feszültté, frusztrálttá, mogorvává és lobbanékonnyá válna.
Ez nem azt jelenti, hogy egész nap dolgozik, de minden nap szellemileg teljesen lefárasztja magát a teljesítőképessége határáig, így a nap hátra lévő részében félig zombi állapotban van, ezért akkor sem lehet vele minőségi és meghitt állapotban időt tölteni.
Nők, ti összejönnétek egy ilyen férfivel?
Szia, félig off, de írnál egy kicsit bővebben arról, hogy ez a pasi mivel foglalkozik és mit ért el az életben ezáltal a nagy önfejlesztés által?
Nagyon érdekelne, mert én pont hasonlóra készülök. Meguntam, hogy sosem vagyok elég anyagilag a nőknek, ezért azt vettem a fejembe, hogy meggazdagszom és kidolgozott izmos testem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!