Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti összejönnétek olyan pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek olyan pasival akivel nem lehet soha kikapcsolódni, mert egyszerűen munka és önfejlesztés függő?

Figyelt kérdés

Olyan férfi aki nem tud egy napig se kikapcsolódni és mással foglalkozni mint a karrierje, fejlődése. Minden időt elpazarolt időnek tart amit nem "befektet" saját magába. Ezért ha egy napig úgymond nem lenne semmi dolga, és szerinte "értelmetlenül" telne a nap, akkor idegessé, feszültté, frusztrálttá, mogorvává és lobbanékonnyá válna.

Ez nem azt jelenti, hogy egész nap dolgozik, de minden nap szellemileg teljesen lefárasztja magát a teljesítőképessége határáig, így a nap hátra lévő részében félig zombi állapotban van, ezért akkor sem lehet vele minőségi és meghitt állapotban időt tölteni.

Nők, ti összejönnétek egy ilyen férfivel?

2019. jún. 23. 17:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
nem
2019. jún. 23. 17:06
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem járok bolondokkal.
2019. jún. 23. 17:08
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen embernek miért kell párkapcsolat?Úgysincs rá ideje,nem is akar vele foglalkozni,ráadásul nem egészen normális.
2019. jún. 23. 17:08
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
nem tul szimpatikus
2019. jún. 23. 17:13
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2019. jún. 23. 17:42
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez pótcselekvés! Szerintem előbb egy pszichológus, csak utána barátnő!
2019. jún. 23. 17:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem is beszélve arról, hogy az ilyen pasi hogy viszonyulna az én életmódomhoz. Velem is épp olyan Ultra-kritikus lenne, mint saját magával, nekem erre mi szükségem van?!
2019. jún. 23. 18:02
 8/9 anonim ***** válasza:
75%
Figyelj... a mai világban átlag 8 órás műszak így néz ki: Reggel 7kor elindulok, 1 órás út munkahelyre.... fél5ig ott vagyok mert félóra ebéd ugyebár... 1 óra haza már fél6... És még se edzés sem semmi nem volt. Miről beszélünk?
2019. jún. 23. 18:49
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia, félig off, de írnál egy kicsit bővebben arról, hogy ez a pasi mivel foglalkozik és mit ért el az életben ezáltal a nagy önfejlesztés által?

Nagyon érdekelne, mert én pont hasonlóra készülök. Meguntam, hogy sosem vagyok elég anyagilag a nőknek, ezért azt vettem a fejembe, hogy meggazdagszom és kidolgozott izmos testem lesz.

2020. febr. 24. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!