Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismertetek olyan nöt, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismertetek olyan nöt, aki válása után nem sikerult új kapcsolatot kiépitsen és egyedül maradt, elmagányosodva halt meg?

Figyelt kérdés
Barhogy is próbálkozott

2019. szept. 10. 07:00
 71/93 anonim ***** válasza:
100%

"Ajánlom nektek, hogy próbáljátok ki, mint valami álom, ő még a tradicionális férfi - női szerepekben hisz. Nem akar főléd kerekedni, veled versenyezni. A hagyományos módon felnéz rád és tisztel. Talán nekünk férfiaknak ez lehet a megoldás."

Jéééééézusom........ :(

2019. szept. 12. 13:18
 72/93 anonim ***** válasza:
100%
Ja uupsz az se tetszene mert el is kell tartani cserébe...Szóval kecske is kéne meg káposzta is. Tiszteljen, nézzen fel rád (csak mert p.csöd van?!) de azért legyen saját kereste, mert miazmár, hogy neked kelljen eltartani. Hát fityiszt.
2019. szept. 12. 13:20
 73/93 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem is. 36% 47% irány az iszlám országok vagy egy elmegyógy net nélkül. Reménytelenek vagytok. Ez már az a szint amit nem lehet megjavítani. És csak romboltok magatok körül.
2019. szept. 12. 13:21
 74/93 anonim ***** válasza:

68#

"Nem kell messzire menni, nézd meg itt is hogy gondolkodnak a nők? Figyeld a pontozást... "

Ez igaz, de itt a gyk-n elsősorban a megkeseredett, frusztrált nők vannak többségben, akinek boldog párkapcsolata van, vagy csak normálisabb az nem itt fogja szidni a férfiakat, annak van jobb dolga is. Szóval az itt lévő nőkből nem szabad szerintem következtéseket levonni.

"beszélő követelőző manipulátorok."

Gondoljuk csak meg évezredeken át a férfi tartotta el a nőt. Ez olyasmi viselkedés, mint amikor a gyerek hisztizik, mert nem kap meg valamit. Bár manapság már egyedül is megél a nő, de a tudat alatt még mindig ezek az ősi ösztönöl irányítják.

"mert azt hiszi, 2 szép mosollyal megfog egy férfit, "

Ebben mi is hibásak vagyunk, mert folyamatosan dicsérjük őket fiatalon, hogy punc..ihoz jussunk. És persze mi nem várunk el semmit. De nem is nagyon várhatnánk el hiszen akkor majd keres egy másik balekot, nekünk meg marad a marok mancs. Olyan 30 felé azonban elég sok nő rájön, hogy bajban van. Választania kell: vagy egy szexuálisan vonzó férfival jön össze akivel meg van a szikra , meg férfiként tud ránézni ( viszont vele azt kockáztatja, hogy majd megcsalja, vagy lelép mellőle, tehát családalapításra nem a legjobb) vagy választ egy olyan valakit akihez nem vonzódik, viszont jól ki tudja használni, mert ez a férfi örül, ha végre talált valakit és nem fog mellőle lelépni, mert nem is nagyon van más lehetősége.

"Nyilván vannak a lehullottak, akikről itt a kérdés is szól. Ők addig válogattak, manipuláltak amíg a pad alá esetek,"

Na itt jön majd el a kétségbeesés ideje, és sokuknak ilyenkor már mindenki jó lenne, csak legyen valaki. Hirtelen koppanak, hogy a két szép mosoly már nem működik. Eddig ídegesítette őket, hogy megbámulják, ostromolják őket, de most ez elmarad és ez lesz nekik az igazán nagy csalódás. Vagy lesznek akik azt mondják, hogy 39 évesen is jár nekem a tökéletes, és ha nem kapom meg akkor leszek erőr nő és azért is megmutatom, belül meg sírnak, mert tudják, hogy elb....asz..tak az egészet. De ilyenkor már késő. Az egyetlen aduászuk a nőknek a fiatalságuk. Ha ez már nincs akkor vége a férfiak manipulálásának, már nem fognak hasraesni előttük. Persze ilyenkor is találhatnak párt, de sokkal nehezebben.

A cikk amit belinkeltél, az tényleg igaz. És még a műszaki egyetemen végzett értelmes csaj ismerősőm is így viselkedik, nem csak a plázacicák. Tárgyiasítják magukat, mint valami eladandó áru, akiért licitálni kell és a legtöbbet kinálónak adják magukat. Mint egy használtautó oldalon.

Még egy megjegyzés amit ahhoz amit írtál a végén: és ha elkezded őket szarzsáknak nézni, és úgy viselkedni velük, na akkor fognak elkezdeni igazán férfiként nézni rád.

2019. szept. 12. 13:21
 75/93 anonim ***** válasza:

72#

Senki nem fog Neked fizetni, ha egy átlagos vagy az alatti nő vagy a puncson. Van választék és sok nő. Kereslet -kínálat. Tudom mert próbáltam. Azok a nők egyébként ugyanúgy prostik ügye tudod? ( Pénzért szexelnek)

2019. szept. 12. 13:27
 76/93 anonim ***** válasza:
Tényleg ,egyetértek az előttem szólókkal mi a f.omért nem költöztök pl Szaud-Arábiába? Mindenki boldog lenne.
2019. szept. 12. 13:29
 77/93 anonim ***** válasza:
100%
36 47% egyébként tudom mi veletek a baj. Nem hittem volna hogy létezik ennyire fullra, durván, tisztán NEGATÍV EMBER és negatív gondolkodás. Hát már értem mire mondják ezt. Ti minden élményeteket negatívra fordítjátok. Bármi történik veletek keresitek benne a negatív okot. (Pont ezért nem szeretett belétek senki) Sok mindenkinek nem jó az ezó és társai, sokan túlzásba viszik, de nektek, komolyan, valami pozitív gondolkodás tréningre kellene elmennetek minél előbb, mert az a lehúzó sötétség ami árad belőletek, mindenkinek rossz.
2019. szept. 12. 13:32
 78/93 anonim ***** válasza:

75#

Fülöp -szigeteken a fő vallás a keresztényég. A keresztények aránya 90%. Senki nem beszélt iszlámról hogy jön ez ide? Nyilván senki nem akar megkövezni senkit, meg megalázni se.

2019. szept. 12. 13:33
 79/93 anonim ***** válasza:

76#

"Nem akar főléd kerekedni, veled versenyezni. A hagyományos módon felnéz rád és tisztel."

Ezeket írtam semmilyen megkövezésről nem volt szó.

Akkor szerintetek normális ha egy nő a férfi főlé próbál emelkedni, vele akar versenyezni? Az hogy fel akartok nézni a férfira az pedi sokszor a Ti elvárásotok, nem? A tisztelet pedig alap azt gondolom. Akkor tulajdonképpen ezekkel mi is a baj? Ne a megkövezésről meg Szaúd Arábiáról beszéljetek, mert én nem erről írtam. És nyilván elítélem ezeket a szélsőséges dolgokat.

2019. szept. 12. 13:39
 80/93 anonim ***** válasza:

77#

Azt hiszem világosan leírtam, hogy neki is van munkája. Tehát nem kell eltartanom.

Tisztelet az szerintem minden embernek jár, nem a lába között lévő valami miatt.

A felnézésről meg már írtam, hogy ez nagyon sokszor a nők elvárása.

2019. szept. 12. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!