Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertetek olyan nöt, aki válása után nem sikerult új kapcsolatot kiépitsen és egyedül maradt, elmagányosodva halt meg?
Szóval wikipédia, meg forrásmegjelölés nélküli érdekcikk, mint hiteles forrás. :DDDDDDDD
Oké, tényleg nincs miről beszélgetni, ennyi erővel kiülhetek a parkba, és sakkozhatok egy galambbal is.
Ismét tanácsolom jószándékból a pszichológus felkeresését, és további szép napot kívánok.
34#
Megint egy olyan hozzászólás amit öröm volt olvasni. Szinte ugyanaz történt velem is. Nem voltam jó másra csak hogy finanszírozzam az utazásait, segítsem, felkaroljam. Elvesztette a munkahelyét, odaköltözött hozzám, 6 hónapig eltartottam és ki volt akadva hogy szóltam neki, hogy keressen állást. Végül én találtam neki. Én intéztem el mindent. Én lakásra gyűjtöttem, de azt mondtam hogy itt életem párja teljesítem az álmait és utána majd családot alapítunk. 6 éven keresztül zajlott mindez, de én egy idő után besokkaltam, mert sehogy de haladt a közös jövőépítés. Kiakadtam és ultimátumot adtam neki, mert 6 éven keresztül az ő álmairól szólt a kapcsolatunk, de nekem ebből elegem lett. Két éven át húzta a gyerekvállalást, amiben közösen állapodtunk meg. Egy lakás árának a jó részét elutaztuk, feléltük programokra. Ezután ő benyögte, hogy nem működik a kémia. 6 évet áldoztam rá az életemből abban a hitben, hogy megéri az ő álmait teljesíteni, mert majd valamikor én is következem. Családot, saját lakást szerettem volna. És akkor ő otthagyott. Ő megkapta Tőlem amire vágyott én pedig nem.
Na most feldobom a labdát az itt lévő hölgyeknek: itt miért is nem a nő a hibás?
Szerintem mindenki elismeri, hogy a nő (is) hibás ebben a sztoriban, nem ezzel van gond.
De most komolyan, miért kell pár kretén alapján általánosítani?
Már a legelső válaszom ehhez a kérdéshez arról szólt, hogy nekem is vannak bőven rossz tapasztalataim férfiakkal, mégse ezt az irányt érzem megoldásnak.
Engem kamaszkoromban molesztált egy férfi, életem során többször megütöttek férfiak, és megszámlálhatatlan alkalommal beszéltek velem úgy, mint egy darab sz@rral. A környezetemben sajnos láttam nőverő, gyerekverő férfit, alkoholistát, bűnözőt. És tudod mit? Nem hiszem, hogy minden férfi ilyen. Sőt, őszintén hiszem, hogy a normális férfiak határozott többségben vannak. Nem "csalódtam a férfi nemben", nem szidom a férfiakat, hogy mind erőszakosak, nem szopok ki a kisujjamból számokat, hogy a pasik 98,5284664%-a erőszakoló primitív vadállat.
Sikerült feldolgoznom, hogy összehozott a sors életem során több b@romarcúval, akik megérdemelnének pár atyai pofont, de most miattuk miért ítéljek el többmilliárd embert, csak mert történetesen ilyen selejtekkel sikerült azonos nembe születniük?
Éppen ezért írtam, amit, a traumákat meg kell tanulni kezelni és feldolgozni, különben az ember saját magát nyomorítja meg lelkileg.
Ugyan ravak-kádas sztotim pont nincs de kb ugyanezeket tudnám én is elmondan nőként a férfiakról...
-a testemért kellenék
-a pénzemért/lakásomért kellenék mimiálbéres lúzereknek
-ingyencselédnek kellenék
Normális nő nem kell a pasiknak aki szereteti őket. Kihasználják amig lehet, a nárcisztikus drama queen csajoknak meg nyalják a seggét. Te is ezt csináltad az exnejeddel nem? Mi a francnak vettél ravak-kádat meg vited mindenhová nyaralni ha ő nem is dolgozott?
1:1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!