Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól érzem, hogy azért van egyedül sok nő mert általában ugyanazt a férfit akarják mind?
Jól érzékeled.
De mindjárt jönnek a többiek és szétszednek majd mindket. De sebaj, nekem már most ide vannak készítve a statisztikákkal alátámasztott érveim és már várom is az ellenérvelőket.
Van egy nagy része a nőknek, aki ezért van egyedül. De azért nem minden nőnek ugyanolyan az ízlése, és nem mind ugyanazért van egyedül. Attól, hogy vki kivár, nem feltétlen azért van, mert jaj, ő is átlagosként a latin macsót keresi... nekem sem kifejezetten az izmos sportos férfiak tetszenek, tetszik sok férfi, aki másnak nem... persze akárkivel nem jönnék össze, látom, hogy anyuka pici fiai hogy tudják egy nő önértékelését lerombolni egy párkapcsolatban (apám egy ilyen jellegű anyukaimádó balek volt, aki még nálunk, a gyerekeinél is jobban szerette az anyját...), ilyennel inkább nem jövök össze, még ha "vénlány" maradok is.
Aztán van olyan barátnőm is, aki azért van egyedül, mert konzervatív vallásos, és neki fontos, hogy vallásos legyen a párja... már így is ki van zárva sok férfi egy tök jogos elvárás miatt, aztán abból is még ki kell mazsolázni azokat, akik annyiban konzervatívak összesen, hogy homofóbok meg migránsgyűlölők, de lelkesen hangoztatják, hogy konzervatívok, mert az jobban hangzik...
Nem hiszem,hogy így van, én legalábbis soha nem tapasztaltam ezt a környezetemben. Több barátnőm van, de soha egyikkel se tetszett nekünk ugyanaz a pasi. Sőt, általában nagyon nem.
Mára már párkapcsolatban élünk, de most is különböző az ízlésünk. Ha társaságban megnézzük a pasikat biztos,hogy ugyanarra nem mondjuk rá,hogy jó pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!