Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jól érzem, hogy azért van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól érzem, hogy azért van egyedül sok nő mert általában ugyanazt a férfit akarják mind?

Figyelt kérdés
Rengeteg a nem kelendő incel férfi köztük én is, igen nem kellek a nőknek lehet azért mert nem vagyok határozott, félénk vagyok illetve szüleimnél lakok és kicsikét anyuka pici fia vagyok. Nyilván egy ilyen férfi nem kell a nőknek ez egy dolog ezen kár vitatkozni. A lényeg az, hogy úgy vettem észre hogy nagyon kevés az a fajta férfi aki igazán kell a nőknek, azaz helyes, magabiztos, egzisztenciálisan rendben van, sportos és stb és valahogy a nők mind ezt a típust akarják aki szerencsés az ki fogja, aki nem az kínlódik Tinderen, társkeresőkön és az életben...
2019. aug. 18. 19:40
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
25%
Ne gondold, hogy csak az incel, anyuci pivi fiai nem kellenek a nőknek. Ismerek jól szituált, magára és környezetére igenyes, stabil egzisztenciával rendelkező, sportoló, hobbikat űző egyedül élő férfit, aki szintén nem kell nekik. Ennek oka, hogy átlagos és kerekebb a képe, kisfiús vonásokkal.
2019. aug. 18. 19:45
 2/33 anonim ***** válasza:
70%
Én azt hittem, azért van egyedül sok férfi, mert mind topmodellre hajt. Úgy látszik tévedtem, még jó, hogy megmondtad a tutit. Bele se merek gondolni, mi történt volna, ha nem feded fel a valóságot. Még több év teljes illúzióban. Belegondolni is szörnyű 😱
2019. aug. 18. 19:57
 3/33 anonim ***** válasza:
30%

Jól érzékeled.

De mindjárt jönnek a többiek és szétszednek majd mindket. De sebaj, nekem már most ide vannak készítve a statisztikákkal alátámasztott érveim és már várom is az ellenérvelőket.

2019. aug. 18. 20:03
 4/33 anonim ***** válasza:
94%

Van egy nagy része a nőknek, aki ezért van egyedül. De azért nem minden nőnek ugyanolyan az ízlése, és nem mind ugyanazért van egyedül. Attól, hogy vki kivár, nem feltétlen azért van, mert jaj, ő is átlagosként a latin macsót keresi... nekem sem kifejezetten az izmos sportos férfiak tetszenek, tetszik sok férfi, aki másnak nem... persze akárkivel nem jönnék össze, látom, hogy anyuka pici fiai hogy tudják egy nő önértékelését lerombolni egy párkapcsolatban (apám egy ilyen jellegű anyukaimádó balek volt, aki még nálunk, a gyerekeinél is jobban szerette az anyját...), ilyennel inkább nem jövök össze, még ha "vénlány" maradok is.

Aztán van olyan barátnőm is, aki azért van egyedül, mert konzervatív vallásos, és neki fontos, hogy vallásos legyen a párja... már így is ki van zárva sok férfi egy tök jogos elvárás miatt, aztán abból is még ki kell mazsolázni azokat, akik annyiban konzervatívak összesen, hogy homofóbok meg migránsgyűlölők, de lelkesen hangoztatják, hogy konzervatívok, mert az jobban hangzik...

2019. aug. 18. 20:03
 5/33 A kérdező kommentje:

2. Nincsenek nagy igényeim ilyen nőnek már adnék esélyt.

[link]

2019. aug. 18. 20:05
 6/33 anonim ***** válasza:
82%
Az már modell kategória. Szép volt :D
2019. aug. 18. 20:06
 7/33 anonim ***** válasza:
22%
Mielőtt valaki szétoltaná a kérdezőt, hogy csak modellekre hajt megsúgom, hogy én a linkelt csajtól messze csúnyább nőkkel is összejönnék, ennek ellenére mégis incel vagyok.
2019. aug. 18. 20:08
 8/33 anonim ***** válasza:
65%

Nem hiszem,hogy így van, én legalábbis soha nem tapasztaltam ezt a környezetemben. Több barátnőm van, de soha egyikkel se tetszett nekünk ugyanaz a pasi. Sőt, általában nagyon nem.

Mára már párkapcsolatban élünk, de most is különböző az ízlésünk. Ha társaságban megnézzük a pasikat biztos,hogy ugyanarra nem mondjuk rá,hogy jó pasi.

2019. aug. 18. 20:16
 9/33 anonim ***** válasza:
77%
Na kérdező, te férfiben vagy a kérdésben leírt kategória. Ez a nő magasan átlag feletti :). "ilyennek MÁR adnék esélyt". Szép :).
2019. aug. 18. 20:17
 10/33 A kérdező kommentje:
Ez a nő hol modell kategória? Menj ki az utcára és minden második nő így néz ki....
2019. aug. 18. 20:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!