Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jól érzem, hogy azért van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól érzem, hogy azért van egyedül sok nő mert általában ugyanazt a férfit akarják mind?

Figyelt kérdés
Rengeteg a nem kelendő incel férfi köztük én is, igen nem kellek a nőknek lehet azért mert nem vagyok határozott, félénk vagyok illetve szüleimnél lakok és kicsikét anyuka pici fia vagyok. Nyilván egy ilyen férfi nem kell a nőknek ez egy dolog ezen kár vitatkozni. A lényeg az, hogy úgy vettem észre hogy nagyon kevés az a fajta férfi aki igazán kell a nőknek, azaz helyes, magabiztos, egzisztenciálisan rendben van, sportos és stb és valahogy a nők mind ezt a típust akarják aki szerencsés az ki fogja, aki nem az kínlódik Tinderen, társkeresőkön és az életben...
2019. aug. 18. 19:40
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
71%

Nyilván nem jön össze hanem szelektál aki igènyes és van önbecsülése.

Amùgy megértem a nőket,amilyenek a mai magyar palik, TISZTELET A KIVÉTELNEK.

De sajnos ez megy, semmi cél,semmi egzisztencia,el vannak a szalagmelóval,semmi fejlődés, semmi normàlis élet.

Nem csodàlom nem találnak palit.

2019. aug. 18. 21:24
 22/33 anonim ***** válasza:
84%

#20: Érdekes, mert itt meg mindenki sír, hogy nincs szingli nő, mindenki foglalt.

Esetleg reklámozd, hogy tele a cég szinglikkel.

2019. aug. 18. 21:28
 23/33 anonim ***** válasza:
12%

Azért gondolod ezt, mert egy nőnek kevésbé van szüksége kapcsolatra (kisebb szexualitási kényszer), így nekik kevésbé gond, ha egyedül vannak.

Amugy a férfiaknál gyakoribb a két véglet eset, tehát a mindig van barátnőm, és a soha nem volt még senkim kategória. A nőknek ebben kisebb a szokása. Csak úgy, mint az IQ-ban.

2019. aug. 18. 23:14
 24/33 anonim ***** válasza:
0%
Szórása*
2019. aug. 18. 23:15
 25/33 anonim ***** válasza:
21%

Ha egy szalagmelóért tízszer többet fizetnek Svájcban mint itthon egy diplomás munkáért, akkor miért is fejlesszék magukat?

2019. aug. 18. 23:23
 26/33 anonim ***** válasza:
31%

#25-ös pontosan azèrt,hogy haladjon az életben.

Ez a baj,hogy nem akartok haladni,ezt kiszagolja egy nő simán.

Megelègszel egy szalagmelóval tehát nincs önbecsülésed mivel beéred ennyivel.

Amùgy nem mindegy milyen diploma.

Nem büfészakra kellene menni hanem amire kereslet van.

Kint a szalagmelóval csak vegetálsz úgyanùgy melós szálláson század magaddal,ennyire tartod magad?

Mert olyan árak vannak megőrülsz, 1 kiló mellfilé 10e FT,igen jól ìrtam.

1 zsugor ásványvìz 3000 Ft.

Ìgy kell kalkulálni,èlhetsz vajas kenyéren abból a fizuból kint.

Nem tudom ez kinek perspektíva.

2019. aug. 18. 23:37
 27/33 anonim ***** válasza:
18%
A legtöbb magyar nőknek teljes mást jelent az átlagos/normális. Leginkább egy makulátlan, kigyúrt 185+ adoniszt, diplomával és havi min 800 ezres fizuval. :)
2019. aug. 18. 23:49
 28/33 anonim ***** válasza:
40%

Azt hittem neked már kitárgyaltam ezt nem egyszer. Ha egy másik 48%-os vagy, akkor elnézést kérek.

"Ez a baj,hogy nem akartok haladni,ezt kiszagolja egy nő simán."

- Különösen érdekes ez olyan nőktől, akik egész életüket egy műkörmös szalonban vagy a pénztárnál huzzák le egy szimpla érettségivel.

"Megelègszel egy szalagmelóval tehát nincs önbecsülésed mivel beéred ennyivel."

- Hát én aztán biztos nem.

Mellesleg meg a többség nem azért elégszik meg, mert lusta lenne. Csak egyszerűen NINCS LEHETŐSÉGE változtatni. Egy falusi Pista bácsi Bivalybasznádról vajon milyen önfejlesztést tudna csinálni?

"Nem büfészakra kellene menni hanem amire kereslet van."

- Amire felvettek arra mentem. Meg amit a szüleim ki tudnak fizetni, oda.

"Ìgy kell kalkulálni,èlhetsz vajas kenyéren abból a fizuból kint."

- Hülyeség. Kint sokszor ugyanolyan árak vannak mint itthon (lásd a Jobbik béruniós adatait). Apám pl dolgozott Németországba és mondta, hogy egy csomó dolog ott sokkal olcsób mint itt. Például a halkonzerv olcsóbb volt mint Magyarországon, a földimogyoró Angliában töredéke az itthoni áraknak, a csokoládékat apám amikor kint volt kilószámra hozta haza amikor kint élt, mert annyival olcsóbb ott mint itt.

Amúgy meg a Numbeon fent vannak az árak, fogalmam sincs honnan vetted. Hacsak nem valami drága turistahelyről.

Mellesleg meg abban az országban milyen motivációja legyen az embernek továbbfejlesztenie magát, ahol egy gázszerelő a leggazdagabb ember, csak azért mert személyes jóbarátja a miniszterelnöknek? Míg máshol a doktorsegédek és tanárok havi 130 ezret keresnek.

2019. aug. 18. 23:59
 29/33 anonim ***** válasza:
86%

Németország ìgy van az nem sokkal drágàbb,èn Svájcròl beszèltem,ott vannak olyan árak,hogy vèged.

Falusi Pista bácsi lehet őstermelő.

De te adtad be arra a szakra ember,nem Orbàn,nem M.L.

Hanem te,amùgy van állami finanszìrozàs is.

Semmi köze a szüleidnek ehhez.

Proginfre simàn felvesznek àllamira,nem momdtam oda kell menni csak egy példa.

Nem tudom mit kell fizetni,amùgy is van DH azt fel lehet venni tanulásra.

Az legyen a motivàciò,hogy szakemberré vàllj és tudj legjobb cégekhez pàlyàzni.

Mit foglalkozol Orbànnal meg Mèszárossal?

Saját magunkkal kell foglalkozni,hogy mi magunk épitsük az életünket.

Elèg baj,ha ezzel a kifogással egy komoly egyetemista takarózik.

Ez régen rossz.

2019. aug. 19. 00:18
 30/33 anonim ***** válasza:
14%

Már ne haragudj, de én szinte az összes szaknak utánanéztem ami az országban van amikor jelentkeztem.

A fizetős szakok eleve kihúzva, mert a szüleim nem keresnek annyit és még testvéreim is vannak. Így maradnak az államilag finanszírozottak.

Azok a szakok, amikkel lehet komolyabb munkát találni, oda akkorák a ponthatárok, hogy egy iszonyatosan gyenge szakközépből jövőnek, mint nekem esélye sem volt bekerülni (eleve nem is Magyarországon érettségiztem). Azoknál a szakoknál amikkel lehet komolyabb munkát találni csak ott voltak alacsony ponthatárok mint pl a informatika, fizika stb. Csak ezekre meg esélyem sincs, hogy elvégezzem, mert kb nulla matematikai ismereteim vannak. Matekból pl nem is tettem le érettségit (mert nekünk nem kellett), eleve a középsulinkban csak két évig volt matek. Arra meg, hogy heti X órában matek különórákra menjek nincs pénzem, még az angol különórákra is rengeteg pénz elment anno.

Miért jártam ilyen béna szakközépbe? Nos, nem ott kezdtem, eredetileg olyan gimiben kezdtem ami az ország egyik legjobb középiskolája. De a szüleimnek nem volt pénze finanszírozni, hogy odamenjek, így vissza kellett jöjjek. Ezért.

De képzeld, még így is ekkora hátrányokból megpályáztam az ország legelitebb egyetemének egyik legkomolyabb szakját. És meg is lett annyi pontszámom amennyit kértek! De szubjektí okokra hivatkozva elbocsátottak onnan, olyan ok miatt ami miatt nem tehetek és nem megváltoztatható.

Tehát önhibámon kívül kerültem be egy büfészakra.

Tehát hazugság, hogy nem tettem volna meg egy csomó mindent azért, hogy képezzem magam.

A legtöbben ha a helyemben lettek volna most valószínűleg kint kapálnának valami szántóföldön, csak annyira vitték volna. Az is hatalmas volumenű dolog, hogy felkerültem a fővárosba.

2019. aug. 19. 01:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!