Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól érzem, hogy azért van egyedül sok nő mert
általában ugyanazt a férfit akarják mind?
Nem tudom, hol élsz, de mesze nem minden 2. nő így néz ki... inkább szelektív látásod lehet, hogy kb. csak azt veszed észre, akivel lefeküdnél.
Ha tüzetesebben végignézel mondjuk egy villamoson vagy egy metrón, látnád, hogy azért nem minden 2. lány ilyen kis fiatal, hibátlan bőrű, szimmetrikus, helyes arcú, szép hosszú hajú...
2019. aug. 18. 20:24
Persze. A normálisat. Furcsa mi?
Téged mi akadályoz meg hogy olyan legyél?
Saját magad. Ha tudod csináld meg. Ha nem akkor pedig kár görcsölni rajta. Engedd el és kész!
2019. aug. 18. 20:25
Ha minden nő csak tökéletes pasikkal jönne össze, akkor kb 99%-unk szingli lenne, ami azért nincs így.
2019. aug. 18. 20:28
Ja, sok nő nem akar ledögleni az első férfi mellé akit elé fúj a szél.
2019. aug. 18. 20:46
Gondolom klasszisokkal gyengébb kinézetű lehetsz férfiben. Annyira tipikus. Te nem veszed észre, de ugyanazt hozod mint amilyen nőket próbálsz kritizálni. A képen látható nő egy Alfa, azért írom így hogy megértsd. Te gondolom átlag félénk béta igaz?
2019. aug. 18. 20:52
Az általad belinkelt lány elég szép,jó nem topmodell de nem csúnya.Neked csúnya lányoknál kéne kezdeményezned..
2019. aug. 18. 20:56
Egy ilyen lány mellett(akit belinkeltél), egy idő után frusztráltnak éreznéd magad, ugyanis nálad sokkal jobb pasik is észrevennék, attól pedig beparáznál. És ne hidd, hogy nem cserélne le.
2019. aug. 18. 21:05
Eleve nem látok olyat, hogy sok nő lenne egyedül. Akik igen, azok közül sokan azért, mert egyedül akarnak lenni. Egyáltalán nem akar pasit (egy darabig), semmilyent se. Mások pedig azért, mert külsőre átlag alatti, és a korosztályába tartozó pasik nem hogy nőnek, de embernek se tekintik. Ha nem látom a saját szememmel, hogy huszonéves fiatal felnőttek hangosan oltanak egy duci, szemüveges lányt a metrón, akkor nem hiszem el, hogy ilyen létezhet. Elképesztő.
2019. aug. 18. 21:07
19/33 A kérdező kommentje:
Kedves 15 és 16.
Ti nem láttátok olyat hogy egy csúnya kövér csóró férfi egy ennél jobb nővel van én láttam, elég idióta tanács ez ment is a lepontozás mert ad 1. Szépség relatív mindenkinek más a szép, nekem ő bejön valakinek nem. Ad 2. Mi értelme olyan nővel összejönni aki nem az esetem magamat és a nőt is átverem, ad 3. Szerintem full átlagos a lány...
20/33 A kérdező kommentje:
Valahol más dimenzióban vagy. Egy nagy multinál vagyok és kB 80 lány átlagos kinézetű olyan 20-35 éves kor közöttiek. És bizony legalább a 70 százaléka ott sír mindig hogy nincs normális pasi egyedül fog maradni
Kapcsolódó kérdések: