Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól érzem, hogy azért van egyedül sok nő mert általában ugyanazt a férfit akarják mind?
Figyelt kérdés
Rengeteg a nem kelendő incel férfi köztük én is, igen nem kellek a nőknek lehet azért mert nem vagyok határozott, félénk vagyok illetve szüleimnél lakok és kicsikét anyuka pici fia vagyok. Nyilván egy ilyen férfi nem kell a nőknek ez egy dolog ezen kár vitatkozni. A lényeg az, hogy úgy vettem észre hogy nagyon kevés az a fajta férfi aki igazán kell a nőknek, azaz helyes, magabiztos, egzisztenciálisan rendben van, sportos és stb és valahogy a nők mind ezt a típust akarják aki szerencsés az ki fogja, aki nem az kínlódik Tinderen, társkeresőkön és az életben...2019. aug. 18. 19:40
31/33 anonim válasza:
Nulla matematikai tudású és kényszeres statisztika-gyártó vagy, azt tedd hozzá. Amúgy ha szerintetek ennyivel jobb külföldön, akkor ki lehet költözni, nem itthon nyavalyogni.
32/33 anonim válasza:
A matek bizonyos részei nagyon jól mennek, bizonyos részei pedig nagyon rosszul. Nem egységes tudomány a matematika. Az érettségiben pedig mindenre rákérdeznek, azokra is amikhez nem értek.
Igen ki lehet menni. De én előbb megpróbálok itthon kezdeni valami, ha nem sikerül, azután megyek ki. Azaz előbb megpróbálok cselekedni a sorsom érdekében.
33/33 anonim válasza:
#5, jópofa vagy: "adnék esélyt" - de, ha jól értem minden nő tesz rád, joggal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!