Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézik azt az embert kevesebbre, aki általában egyedül él?
Figyelt kérdés
Sok dologban csak legyintenek rám, hogy én úgysem tudhatom.2018. dec. 18. 19:08
1/7 anonim válasza:
Nem nézik kevesebbre, ezt csak te gondolod így. Vagy mert ők már éltek együtt párban és tudják hogy az milyen, és arra gondolnak hogy te még nem tudod. Normális ember amúgy nem foglalkozik más életével.
2/7 Zzzz90 válasza:
Bizonyos témákban tényleg nem annyira releváns a véleményed(pl a sikeres együttélés titka vagy hogyan fogadjuk el a lakótársunkat ... stb). Ettől viszont nem tartanak az emberek kevesebbre, max beképzeled.
3/7 anonim válasza:
Ha ránézel az albérletárakra, láthatod hogy ha valaki manapság egyedül él az abszolút kiváltság, alfa férfi jellem. Én pont azt látom, hogy a lakótársakkal élő férfiakat ítélik el és gyalázzák szét a nők, akinek még egy saját albérletre sem telik.
4/7 anonim válasza:
De kevesebbre nézik.pl hivatalban is sokkal udvariasabban beszél egy ügyintéző ha párban van az ember, viszont ha egyedul akkor bunkobbak.
Vagy pl diszkoban normálisak azzal aki többesben van viszont érdekesen néz ki aki egyedul
Stb
6/7 anonim válasza:
engem folyton házasnak néznek, pedig szűz vagyok kisfiús arccal..
mondjuk velem ha bunkók akkor is meg kell csinálniuk amit elvárok, nincs mellébeszéd..teszek én rá, hogy milyen pofát vágnak..
7/7 anonim válasza:
4: Valamit nagyon elronthattak anyámék a nevelésemben, mert egyedül élek, saját lakásban, nőként, a te olvasatodban viszont egy alfahímnek kellett volna születnem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!