Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más is akinek EGYEDÜL kell tölteni a karácsonyt, a Szilvesztert?
Már mint úgy értem, hogy más is egyedül lesz akkor?
Mi a helyzet a Szolnok megyeiekkel? Őket sosem szoktam itt látni gyakorin :(. Mint ha annak a megyének semmilyen lelki baja nem lenne, néha úgy érzem.
Leginkább 20-30 éves nők válaszára lennék kíváncsi.. vagy hogy van e olyan aki Szolnok környéki?
Nem igazán vagyok szociális személyiség. Nincsenek barátaim, max egy-egy netes haver, de mindenki messze lakik.
Barátnőm nincs.
2019. január elején lesz 9 éve hogy anyum elhunyt. Apumnak meg messze van ide barátnője, de amúgy sem kedvelem. Soha nem voltam még nála.
Apám oda szokott járni. Bár többnyire van, hogy karácsonykor itthon van 1 napot kb, de szilveszterkor mindig egyedül vagyok.
Igazából úgy kezelem többnyire mint egy átlagos napot, de azért kicsit fájó, hogy ilyenkor is egyedül vagyok.
Mondjuk a karácsonyt én sem szeretem már annyira, mert dec. 24.-én került kórházba anyum, ahol már akkor este egyszer meghalt, csak akkor még visszatudták hozni az életbe. Utána meg 27.-ig éber kómában volt.
Amúgy ha lehetséges, akkor moderáljátok már magatokat légyszíves. Nem fogok lepontozni, se reportolni senkit, csak viselkedjetek már.
Múlt évben egyedül töltöttem, több ezer kilométerrel családtól, barátoktól. Nem túl jó, de elviselhető.
Most viszont úgy alakul, hogy a családom ÉS a barátaim is mind velem együtt ünnepelnek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!