Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más is akinek EGYEDÜL kell tölteni a karácsonyt, a Szilvesztert?
Már mint úgy értem, hogy más is egyedül lesz akkor?
Mi a helyzet a Szolnok megyeiekkel? Őket sosem szoktam itt látni gyakorin :(. Mint ha annak a megyének semmilyen lelki baja nem lenne, néha úgy érzem.
Leginkább 20-30 éves nők válaszára lennék kíváncsi.. vagy hogy van e olyan aki Szolnok környéki?
Na kérlek, akkor idén majd megtudod, hogy az egyedül töltött karácsony, az nem olyan, mint a macskával töltött karácsony!
Mit csinál a gazdi, üljünk fel a karácsonyi tányérra, borítsuk fel a fát, hordjuk szét a díszeket, nyávogjunk bele a felrakott ünnepi zenébe, zörgessük a szalvétát, dorombolgassunk, taperoljuk meg a gyertyát, a csillagszórót, lökjük le a bejglit.
Utolsó mit nem értesz, hogy nem ünneplek karácsonyt és senki nem lesz itt nálunk? A macska meg jó ha van, de attól még totál magányos leszek egész decemberben.
Tanulj meg értelmezni. Köszi.
Amúgy lassan már macska se lesz :'D, rohadt kis dög lefosott tegnap előtt. Arra keltem fel, hogy fosás hang, macska nem az alomba ült, hanem rajtam feküdt.
True Life..
#26 ..az szép :D
Nálam csak Szilveszterkor áll fenn az eset. Ugyanis pont egy nyugis helyen lennék inkább és nem a lakótársaim mellett. Van esetleg Bp-n valaki, aki csak szolidan otthon szilveszterezne, de mégsem akar egyedül lenni huszon, harmincx évesek között? (N25)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!