Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van más is akinek EGYEDÜL...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van más is akinek EGYEDÜL kell tölteni a karácsonyt, a Szilvesztert?

Figyelt kérdés

Már mint úgy értem, hogy más is egyedül lesz akkor?

Mi a helyzet a Szolnok megyeiekkel? Őket sosem szoktam itt látni gyakorin :(. Mint ha annak a megyének semmilyen lelki baja nem lenne, néha úgy érzem.

Leginkább 20-30 éves nők válaszára lennék kíváncsi.. vagy hogy van e olyan aki Szolnok környéki?

2018. nov. 23. 13:40
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
90%

Na kérlek, akkor idén majd megtudod, hogy az egyedül töltött karácsony, az nem olyan, mint a macskával töltött karácsony!

Mit csinál a gazdi, üljünk fel a karácsonyi tányérra, borítsuk fel a fát, hordjuk szét a díszeket, nyávogjunk bele a felrakott ünnepi zenébe, zörgessük a szalvétát, dorombolgassunk, taperoljuk meg a gyertyát, a csillagszórót, lökjük le a bejglit.

2018. nov. 23. 20:42
 22/32 anonim ***** válasza:
Én a munkahelyemen fogom tölteni... a Karácsonyt, a Szilvesztert és idén a szülinapomat is -.-
2018. nov. 23. 21:06
 23/32 A kérdező kommentje:
Nálunk nincs karácsonyozás. Fát állítunk, de oda a macska nem lesz beengedve. Azon kívül nincs külön hogy ünnepelnénk bármit is. Nincs ünnepi kaja, nincs semmi érdekfeszítő.
2018. nov. 24. 07:35
 24/32 anonim ***** válasza:
Ja ha "nálunk/állítunk/ünnepelnénk", akkor nem leszel "EGYEDÜL", miért teszel fel félrevezető kérdést?
2018. nov. 24. 10:20
 25/32 A kérdező kommentje:

Utolsó mit nem értesz, hogy nem ünneplek karácsonyt és senki nem lesz itt nálunk? A macska meg jó ha van, de attól még totál magányos leszek egész decemberben.

Tanulj meg értelmezni. Köszi.

2018. nov. 24. 12:22
 26/32 A kérdező kommentje:

Amúgy lassan már macska se lesz :'D, rohadt kis dög lefosott tegnap előtt. Arra keltem fel, hogy fosás hang, macska nem az alomba ült, hanem rajtam feküdt.

True Life..

2018. dec. 9. 04:47
 27/32 anonim ***** válasza:
Egyedül töltöm az ünnepeket 22F...
2018. dec. 9. 08:42
 28/32 anonim ***** válasza:

#26 ..az szép :D

Nálam csak Szilveszterkor áll fenn az eset. Ugyanis pont egy nyugis helyen lennék inkább és nem a lakótársaim mellett. Van esetleg Bp-n valaki, aki csak szolidan otthon szilveszterezne, de mégsem akar egyedül lenni huszon, harmincx évesek között? (N25)

2018. dec. 9. 08:43
 29/32 anonim ***** válasza:
Utolsó, hátha a lakótársaid elmennek otthonról, puhatold ki :D
2018. dec. 9. 10:32
 30/32 anonim ***** válasza:
Karácsonykor anyummal meg a barátjával leszek. Szilveszterkor dolgozom, de a maradék részét egyedül fogom tölteni.
2018. dec. 9. 11:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!