Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egy PUA becsajozási trükk, így karácsonykor, hogy "nem szeretném egyedül tölteni a karácsonyt"?
Azt hittem aki ilyeneket ír ki, az szimplán csak szánalmas és tényleg nem bír meglenni egyedül karácsonykor és tényleg "bedepizik" amúgy írják. De tegnap olvastam egy magyar PUA fórumon, hogy ez az úgynevezett "kelepce trükk" a PUA pasiknál, hogy netról pullolnak egyből lakásra ilyen szöveggel lányokat. És, hogy én se hagyjam ki ezt, ha sajnálatot ébresztek a lányokban, azt előnyömre is tudom kovácsolni, hiszen nem tehetek róla, hogy távol élek a családomtól meg minden, és ezzel a trükkel meg tudok ismerkedni a saját lakásomon, ami a legjobb csajozóterep ilyen szende lányokkal akik megsajnáltak netről.
Szóval valójában ezek a sajnálatkeltő kiírások, hogy "jaj nem szeretném egyedül tölteni a karácsonyt, tényleg nem akarok semmit, csak valakinek a társaságát, aki lehetőleg lány legyen", ez egy PUA trükk? Tényleg ennyire számító a világ és a férfiak?
Nem mondanám "PUA trükk"-nek.
Alap, hogy ilyenkor sok idióta depis lesz, és ezeket könnyebb összeszedni. Fiúk, lányok, idősek, fiatalok.
És még csodálkoznak, hogy miért tartják szánalmasnak az egész PUA dolgot.
Ez nem trükk, hanem inkább hülyeség. Egy idegen csaj miért töltené veled a karácsonyát? Max az megy fel, aki nem 100-as.
Pedig szerintem annál nagyobb öröm nincs, mint egyedül tölteni a karácsonyt vagy bármilyen ünnepet. Mentesülsz a rokonok stresszes idegbajától, az ordibálásoktól, egymás tépkedésétől. Nem kell hallgassad mások semmitmondó agyrohasztó szövegeit.
Egyedül vagy saját magad békéjében. Csendben, nyugalomban.
Utolsóban van igazság...
...és amúgy még vannak, akikről a sokadik bőrt le lehet húzni ezzel a PUA dologgal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!