Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan élitek meg ha egyedül kell töltenetek a Karácsonyt?
Úgy alakult hogy pár hónapja különváltunk, így pár nélkül leszek a közelgő alkalmakkor.
Nők, ilyenkor a családotokra koncentráltok (szülők, testvérek) abban az esetben is ha egyedülállóak vagytok?
32 évesen ilyenkor úgy érzem hiába értem el dolgokat (felépített karrier, sikerek a munkában), nemsokat ér ha nincs mellette meg az igazi érték, amire vágyom (saját család és gyerkőc)
32F
Családdal vagyok ilyenkor.
Igazából még csak egyszer volt olyan, hogy "valakivel" töltöttem az ünnepet... És már annak is 6 éve:(
Hát nem könnyű... szóval örülj, hogy ezt csak most tapasztalod meg.
Én is elváltam, de vannam gyerekeim hálistennek, és velük leszek:)
Remélem neked is összejön majd!
Úgy h legyünk túl rajta! Nekünk a családi karácsonyok is mindig borzalmasak voltaka szüleimmel, folyton veszekedés, meg bunkó beszéd, feszkó, kényszer minden. Ha meg pasim volt mindig vett vmi szr ajándékot, ami az enyémhez képest semmi, a barátokkal jó volt megünnepelni, azok is többen egyedül vannak,szerintem sokan utálják ezt az ünnepet.
Én mindig arra vágytam h bárcsak elmenjek ilyenkor egy hotelbe wellneszelni és ne kelljen karácsonyozni, bárcsak egyszer valóra válna, vagy max ott , az hangulatos lenne.
Szüleid élnek még? Van testvéred?
Ha vannak közvetlen családtagjaid és nem kifejezetten rossz a viszonyod velük, akkor töltsd velük.
Majd jön az új év, új lehetőségekkel. Bízz a jövődben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!