Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan élitek meg ha egyedül kell töltenetek a Karácsonyt?
Figyelt kérdés
Úgy alakult hogy pár hónapja különváltunk, így pár nélkül leszek a közelgő alkalmakkor.
Nők, ilyenkor a családotokra koncentráltok (szülők, testvérek) abban az esetben is ha egyedülállóak vagytok?
32 évesen ilyenkor úgy érzem hiába értem el dolgokat (felépített karrier, sikerek a munkában), nemsokat ér ha nincs mellette meg az igazi érték, amire vágyom (saját család és gyerkőc)
32F
2018. dec. 15. 21:25
11/14 anonim válasza:
Én kifejezetten örülök, nem kell egy még egy ""nyűg"" (másnak nem az, nekem az), elég a vizsgáim és az angol nyelvvizsga miatt görcsölnöm.
12/14 anonim válasza:
Nyilván jobb lenne egy társsal tölteni, akivel imádjuk egymást és minden fantasztikus, de jelenleg nincsm és tuti, hogy idén nem is lesz.
És mivel senkim sincs igazán így dolgozok 24-én egész nap, k**úrvajó lesz ám...
De alig várom, hogy véget érjen.....
13/14 anonim válasza:
2 hete még én is ezen gondolkoztam,hogy ez milyen rossz,de most már kezdek ennek örülni :) Ugyanúgy feldíszítem a fát,kitakarítok,csinálok valami kaját.24.én átugrik a szomszédom 1 órára,eszünk meg iszunk valamit,nekem ennyi bőven elég.Előtte délután,amikor már kiürült a város,csend és nyugi van,teszek egy nagy sétát a kutyámmal.Letöltök 1-2 filmet,este megnézem,felkapcsolom a karácsonyi fényfüzéremet,bár az már fel van napok óta.25.én anyámhoz kell mennem,sokáig nem szeretnék ott maradni.26.án meg csak lustálkodok.Persze netezni is fogok minden nap,ide is feljövök.Szilveszteren is gondolkoztam,nincs kedvem hozzá,bár nagyon nem is lenne kivel.Megiszok egy üveg bort,kisminkelem magam,aztán szépen itthon maradok a melegben :) Éjfélkor kiugrok egy 5 percre az utcára,megnézem a tűzijátékot,aztán usgyi vissza a lakásba.Örülök hogy nem kell senkihez alkalmazkodnom,és nem erőltet rám programokat az ünnepek alatt.
14/14 anonim válasza:
Nekem eddig mindig az egyedül töltött karácsonyok voltak a legjobbak. Mondjuk számomra a család pont nem minősül értéknek, így azért más a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!