Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A karrierista nők többsége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A karrierista nők többsége azért van egyedül, mert csak a munkájának él?

Figyelt kérdés
2018. dec. 12. 13:02
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
86%
Egyrészt. Másrészt meg azért, mert sok férfi fél a tanult nőktől és csak akkor tudja magát férfinek érezni, ha egy buta nőt lenyomhat minden szempontból.
2018. dec. 12. 13:08
 2/23 anonim ***** válasza:
93%

Honnan veszed, hogy a tobbseg egyedul van?

Ha meg a tarsa penzebol is el, akkor meg eloskodonek nevezitek.

Szanalmas ez a kategoria.

2018. dec. 12. 13:11
 3/23 anonim ***** válasza:
78%
3 éve foglalkozom párkapcsolati/önfejlesztési tanácsadással. Nem biztos, hogy azért van egyedül. Szerintem egy karrieristának, sokkal magasabb elvárásai vannak. Hisz, nem fog összejönni egy olyan férfival aki alárendeli magát, nem képes magát eltartani, vagy esetleg nincsennek céljai. Ezzel nem azt akarom írni, hogy sok pénzed legyen, viszont egy férfinak, és egy nőnek is ugyanúgy megkell tanúlnia pénzt keresni. Fent tartani saját magát. Anyagi függetlenségben élni. Egy karrieristának valószínűleg helyén van az élete. Minek érné be egy lelkisérült férfival, amikor érzi, hogy a legjobb jár neki? Kicsit csúnya, hogy ezt írtam, viszont igaz. HA bármi kérdésed van még ezzel vagy mással kapcsolatban, akkor írj privátban. Mindenben segítek amiben tudok! :)
2018. dec. 12. 13:11
 4/23 anonim válasza:
91%
Ez nagyon változó, a nem karrerista nők között is nagyon sokaknak nincs párkapcsolata. Én karrieristának vallom magam és ugyan 1 éve van párom, de előtte évekig egyedül voltam. Nem a külsőm az oka, elég sokan a "csodámra jártak":), de nem... Nekem volt egy ideálom és ahhoz ragaszkodtak, nem értem be mással. Na nem külső ideál, de elvártam, hogy annyit fel tudjon mutatni férfiként, mint én nőként. Nem csak azért, mert szerintem megérdemlem, hanem több olyan esetet láttam, ahol a nőnek jobban ment és szépen lassan a kapcsolat rovására ment, mert a férfinek kisebbségi komplexusa támadt (rosszabb eseten már 1 vagy akár több gyerek mellett, hosszú évek után). Én ezt nem akartam. 27 éves koromra sikeres vállalkozást vezettem (nem nagyot, de jól jövedelmezőt), szép hitelmentes családi házam volt, jó autóm és szerettem költeni a szórakozásra is (wellness, nyaralás, színház, különleges éttermek), ennyit vártam el a másiktól is. 1 éve pedig (28 és fél évesen) ugye "belém botlott". Soha 1 percre sem bántam meg, hogy türelmesen vártam rá. Imádom, hogy felfelé tudok rá nézni és nem csak optikailag ;), hogy anyagilag függetlenek vagyunk egymástól mindketten, mégis nagyon harmonikus és összetartó kapcsolatunk van.
2018. dec. 12. 13:12
 5/23 anonim ***** válasza:
87%

Alapból hazugság azt feltételezni, hogy a karrierista nők többsége egyedül van.

Tipikusan azok gondolkodnak így, akik valójában még nem is láttak sikeres nőt, egyetem közelében sem jártak, csak a "karrierista nő sztereotípia" alapján gondolják azt, hogy szinglik ezek a nők.

Nézd meg hány politikusnő, híresebb tudós, cégvezetőnő szingli és utána töröld a kérdésedet, mert semmi értelme.

2018. dec. 12. 13:45
 6/23 anonim ***** válasza:
9%
Nem, hanem mert a személyiségük nem kapcsolatbarát. Elég egy férfi a kapcsolatba, nem kell kettő.
2018. dec. 12. 14:14
 7/23 anonim ***** válasza:
15%
De igen, a TÖBBSÉGE azért van egyedül! Tudod az a baj, hogy náluk egyértelműen a párkapcsolat rovására megy az, hogy sokkal több energiát fektetnek munkájukba, a tanulásba,a karrierjükbe és ez a másik oldalon deficitet okoz... tapasztalat.
2018. dec. 12. 14:18
 8/23 anonim ***** válasza:
84%

Tök mindegy hányszor mantrázzátok, hogy a karrierista nők egyedül vannak, attól még nem lesz igaz.

:D

2018. dec. 12. 14:20
 9/23 anonim ***** válasza:
29%
hát a valóságban kevesebb az egyedül lévő karrierista nő, a nő nem férfi, hogy egyedül lesz :D nő mellett mindenképp lesz egy férfi.
2018. dec. 12. 14:30
 10/23 anonim ***** válasza:
89%

" Elég egy férfi a kapcsolatba, nem kell kettő."

Attól még nő marad, hogy jól megy a karrierje. Csak a lúzerek és sikertelenek gondolják ellenkezőleg.

Amúgy a legtöbb férfi is dolgozgat valahol különösebb karrier nélkül.

2018. dec. 12. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!