Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A karrierista nők többsége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A karrierista nők többsége azért van egyedül, mert csak a munkájának él?

Figyelt kérdés
2018. dec. 12. 13:02
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
10%
Akik itt lepontozgatnak azok bizonyára vagy nem tudják, milyen egy valóban karrierista nő, de legfőképpen bizonyára nem éltek együtt ilyennel... Esetleg ők is pont azok.
2018. dec. 12. 14:43
 12/23 anonim ***** válasza:
85%

SzDG

De neked már mindenki karrieristának számít, aki nem elégszik meg azzal, hogy naponta főzeléket főz, ugye? Jól gondolom?

Csak azokat a férfiakat zavarják a dolgozó nők, akik maguk sem kezdenek semmit az életükkel.

2018. dec. 12. 14:47
 13/23 anonim ***** válasza:
20%

"sok férfi fél a tanult nőktől és csak akkor tudja magát férfinek érezni, ha egy buta nőt lenyomhat minden szempontból"

Megint egy urban legend.. adatokat, kérlek!

2018. dec. 12. 14:48
 14/23 anonim ***** válasza:
3%
Kedves előző, nagyon rosszul gondolod...
2018. dec. 12. 14:48
 15/23 anonim ***** válasza:
16%
12#- esnek szólt...
2018. dec. 12. 14:49
 16/23 anonim ***** válasza:
22%
12#- es. Akkor egy két dolgot még hozzátennék.. a párom négy diplomáig jutott ( mellettem ebből 2- ig). Együtt éltünk egy házban, gyakorlatilag én fizettem a közös életünk minden kiadását, egy idő után már az egyetemet meg a nyelviskolákat is, mert az ő fizetéssel nem volt elég szinte semmire. A 3. diploma után megigérte, hogy most már gyereket fog szülni.... Akkor én már majdnem 40 éves voltam, el is vettem feleségül...két hónapig bírta baba+projektet, aztán hirtelen ismét elkezdett túlórázni, oktatni és beiratkozott megszerezni a következő diplomáját, amegkérdezésem nélkül. Mindemellett otthon mindent elhanyagolt, már ott tartottunk a végén, hogy a főzést, mosást, bevásárlást, takarítát is nekem kellett csinálnom. Olyanra én már nem is vágytam, hogy egyszer végre megfőz egy ebédet hétvégén. A baráti társaságom miatta teljesen lekopott, mert mindig volt valami akadály, kifogás, hogy most miért nem tudunk összejönni, miért nem tudunk találkozni. Szexuális életünk folyamatosan leépült, egészen egyszerűen éjfélig dolgozott sokszor otthon, vagy éppenséggel 21:00 órakor már beájult a fáradtságtól... és amikor én ezeket szóvá tettem, akkor azt mondta, hogy én egy önző ember vagyok 😁, nem veszem figyelembe az ő "igényeit"... Én ezután még adtam fél évet, hogy változtassunk a dolgokon, aztán elváltam, nyertem rájöttem, hogy menthetetlen. Azóta eltelt négy év, nekem van párom, lett egy kisfiam, normális családi életet élek, hál istennek. Ő meg kéthetente- havonta felhív és azon kesereg, hogy elrontotta az egészet mert neki már babakocsit kellene tologatnia , mindeközben ugyanazt az életmódot folytatja, hülyére dolgozza magát,már csinálja a következő diplomáját, de társat azóta sem talált magának...
2018. dec. 12. 15:01
 17/23 anonim ***** válasza:
70%
16: Es egy nobol kovetkeztetsz az osszes karrierista nore? Eleg szomoru, hogy igy gondolkozol...
2018. dec. 12. 15:32
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Mérnök vagyok, szeretem a szakmámat és a munkámat is. Imádom, hogy felfelé ível a karrierem. Jól keresek, mellette estin tanulok, a harmadik diplomámat szerzem és van párom... Fontos számomra a munkám és az önképzés is, de ez nem azt jelenti, hogy csak ennek élek. Jó partner kell ahhoz, hogy megértse ezt a helyzetet és ilyet nehéz találni. Magasak voltak az elvárásaim minden téren, de megérte várni.

Mondok egy példát. Pályakezdőként elég gyér volt a fizetésem. Összejöttem egy pasassal, aki akkor már több mint 10 éve dolgozott a kereskedelemben középfokú végzettséggel és valamivel többet keresett, mint akkor én. Kb. két hónap után jöttek először a komplexusai, hogy mi lesz ha többet fogok keresni, miért beszélek otthon a munkámról, ő ehhez nem tud hozzászólni, miért veszem fel a telefont, ha hétvégén hívnak, hogy baj van, stb. És szép lassan kinyírtuk egymást, mert nem tudott megbarátkozni a gondolattal, hogy lehet egyszer majd sikeresebb leszek nála.

Ma már az vagyok és a páromat is annak nevezném szintén mérnökként. Ő szintén imádja a munkáját. Mindketten fontosnak tartjuk este átbeszélni a napi történéseket, érdeklődünk egy-egy projekt hogyan alakult a másik cégénél, stb. Nekem ez rengeteget számít lélektanilag, megnyugtat, letudom tenni a napi munkát ezzel a 15-30 perces beszélgetéssel. Nem aggaszt, nem stresszel tovább semmi, mert kibeszéltem magamból. Ha valami munkahelyi problémánk van is tudunk egymás támaszai lenni, hiszen hasonló kaliber vagyunk. Megbeszéltük, hogy most én tanulok, ő tesz egy kicsit többet a kapcsolatunk háttérmunkálataiba, az utolsó félévben pedig ő is elkezd tanulni és én fogom őt hátulról támogatni.

Biztos léptekkel haladunk előre a közös vállalkozásunk irányába, amit tudatosan tervezünk pl. az önképzéssel. Lehet, hogy 5 év múlva jön össze, lehet hogy 15, de szakma szeretet ide vagy oda, mi tökéletesen kiegészítjük egymást a kapcsolatunkban akkor is, ha munka és suli után este egy puszit követően hullaként zuhanok be az ágyba.

2018. dec. 12. 15:49
 19/23 anonim ***** válasza:
66%

Is, meg a férfiak jelentős része fél egy olyan nőtől, akinek saját elképzelései vannak és nem tud ledominálni. És minél keletebbre megy az ember, ez annál inkább igaz-tisztelet a kivételnek-.

Meg általában a karrierizmussal szokott járni olyan viselkedés típus is, amit kevesen viselnek el.

2018. dec. 12. 16:42
 20/23 anonim ***** válasza:
20%

Nem, azért, mert olyan érzelmi kukabúvár a többség ezek közül, hogy képtelen fenntartani egy kapcsolatot.

Persze ilyenkor simogatják magukat, hogy biztos a férfiakban van a hiba, mivel őnagyságosságuk nem kell senkinek, hülye férfiak, jujjj...meg a férfijak nem szeretik az okos, erős nőket, jajajjj.

Az ilyen nők többsége egy elkényeztetett, pökhendi liba, megcsinál x diplomát, és utána azt hiszi, az ő s..... ből süt a nap, és hódoljon be neki ezért a világ összes férfija.

Az ilyenek mint nők, totálisan elbuktak, anyának, barátnőnek, feleségnek totálisan alkalmatlanok.

2018. dec. 12. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!