Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertetek olyan nöt, aki válása után nem sikerult új kapcsolatot kiépitsen és egyedül maradt, elmagányosodva halt meg?
Pedig visszanyal. Van egy 39 éves nő ismerősőm. Múltkor mesélte, hogy de jó is volt huszonéves nőként. Rengetegen tartották vonzónak és udvaroltak neki. Most 39 évesen a kutya rá nem néz.
Én pedig 38 éves férfiként soha annyi nőt nem dugtam mint most.
Bárhogy is próbálsz negatívan beállítani, már nem adok a nők véleményére.
Persze abban egyetértek, hogy akik annak idején engem megaláztak azok nem biztos hogy most egyedül élnek magányosan.
De az biztos, hogy minden huszonéves nő rengeteg dicséretet, bókot kap. Akkkr van fenn. Így igazságos ha később lenn is lesz.
Vagy úgy gondolod hogy az igazságos lenne a a nők egész életükben csak fenn lennének, a férfiak pedig csak lenn?
12#
Jelenleg nekem semmi bajom köszönöm. Végre én vagyok fenn.
Én csak azt mondom, hogy ha ezeket a magányos, válás után lévő nőket sajnáljátok, de a huszonéves korban nehézségekkel küszködő férfiakat meg lúzernek tekintitek akkor ez hol igazságos?
Akkor én miért nem mondhatom most jogosan, hogy ezek a nők lúzerek?
Szedjék össze magukat, fogyjanak le, törödjenek magukkal, vegyenek fel fiatalosabb ruhákat, éljenek egészségesen.
Ne siránkozzanak akkor ők se.
Mindig ezt mondjátok a huszonéves nehezen ismerkedő férfiaknak, akkor lúzerezzétek le a nehezen ismerkedő válás utáni nőket is.
#9: Nálam még mindig nem a fagyi nyal, hanem a fiatalabb férjem. Mindenki más csak szeretne. ;)
Ettől még tény, hogy nem minden elvàlt nő talál valakit.
Háááát olyat nem, de olyat igen, aki az eljegyzést bontotta fel utolsó pillanatban, és utána történt ez. (Családi nyomásra, konkrétan megfenyegették, hogy nehogy hozzá merjen menni egy református férfihoz.)
Nem tudom, ez számít-e.
"Most legalább megtudjátok milyen egy átlagos férfi élete. Senki nem kezdeményez, nem ad dicséreteket, sőt még sokszor bunkón elküldenek, lelkileg megaláznak."
Hm, nőként simán keresztülmentem, -megyek ezeken. Most vagyok 26. Akkor fikáznom kéne az egész férfi nemet? Vagy sírnom kellene az asztal alatt? :DDDD
BRÜHÜHÜ.
12-es nagyon jól írja. Ez a tipikus senki nem érhet fel hozzám mentalitás átmegy 30 felett szánalomba. Addig húzzátok a semmi nem jót, amíg senki nem lesz, s a végén marad a kutya/macska. 20on évesen élvezkedtek az udvarlók számában (de nem jó belőle senki, max ideig óráig, vagy kicsinyes önös érdekek miatt, pénz ez az...) A nők adják be a válásokat 90%-ban, a házasságok több mint fele válással végződik. Azért mert a nőnek nem jó semmi. Általában 20on évesen házasodnak. Tehát akkor 12-es gondolatmenete helyén való. Biztos van ellenpélda 30 felett házasodni, nem is 1, de ez csak a szabályt erősíti. Fáj az igazság 30 felett? Ez van. Ezt akartátok. Elüldöztetek/kihasználtatok magatok mellől mindenkit, most meg... Mivel elváltál (vszínű a nő vált el), ezért nem a férfit kell okolni. Minden férfi ugyanolyan büdöset szik. Azt h tudatosan vagy tudat alatt csináljátok ezt, az mind 1 ilyen helyzetben. Mindig van ok elválni, mindig van ok elégedetlenkedni, s ide jut ez az egész. Mire 35 évesek lesztek, némelyiknek benő a feje lágya, ő kapkod, hogy jajj, basszus, nem csak az "én én én én", mert akkor csak "én én én én" maradok, de a legtöbbje csak annyit mond: egyedül a legjobb... Otthon, szülői házban, csokit zabálva, egyedül. Tényleg? :)
"Nem lúzereztem soha a huszonéves nehezen ismerkedő férfiakat."
Mondod ezt te, azért h jobb fényben tűnj fel. Neked se jó átlag Józsi, neked is a fehér herceg kell 1 valag lóvéval, mert a többi nem férfi. De te/ti ezt máshogy nevezitek. 20on évesen 1ik jön, másik megy, de 30 felett meg nem jön... A szemét férfiak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!