Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogadjam el, hogy örökre egyedül maradok?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok, nincs igazan egy barátom se már nagyon, tehát társaság élet nem nagyon van, nem születtem nagy városba,nagyjából ennyi.2019. aug. 18. 19:42
1/35 anonim válasza:
Gondolkozz kevesebbet, és nem gyártódik le a probléma.
A jövő nem létezik, csak egy illúzió a fejedben. Figyelj többet a jelenre.
2/35 anonim válasza:
"örökre egyedül maradok" - még 43 évesen is a te kezedben lenne az életed. Akik egy válás után újrakezdik azok egy plusz háttérrel, terhekkel mennek tovább, de azok is találnak maguknak párt, és barátokat is. Bőven van esélyed. Új munkahelyen megismerhetsz új embereket, társat is találhatsz. Gyűjts, próbáld meg tudatosabban építeni a jövőd. Mozdulj ki, keress lehetőségeket. De lehet, hogy ott helyben is van olyan, akiről nem tudsz, és ugyanúgy el van veszve, mint te.
3/35 A kérdező kommentje:
Sokan nem tudják milyen ez, mert beleszuletnek a jóba, nálam sose volt ez mármint jó semmi se . Nem jut valaki soha 1ről-2re.
2019. aug. 18. 19:53
4/35 anonim válasza:
Isten vagy, hogy tudod előre, mi fog történni?
5/35 anonim válasza:
Legyél sztoikus és tojj az egészre magasról.
6/35 anonim válasza:
Én már elfogadtam, de nem tudnám leírni ennek a "módszertanát". Egyszer csak belülről jön és ennek köszönhetően igazán meg/át is éled az érzést, hogy hiába szenvedsz miatta, lázadsz ellene vagy próbálsz bármit tenni a siker érdekében, akkor is ez van. És akkor beletörődsz. Jobb napokon egész jól vagy, de persze azért vannak nehezebb napok még így is...
7/35 anonim válasza:
Igyál. Falun ugyse lehet mást. Ne félj a hátralevő 40-50 év hamar elrepül. Nem érdemes belevagni már semmibe.
8/35 anonim válasza:
Válts környezetet, pl. menj el külföldre dolgozni. Ja! Előbb tanulj nyelvet.
9/35 anonim válasza:
" Sokan nem tudják milyen ez, mert beleszuletnek a jóba" Igen, kivéve az a 43millió ember, aki éhezik (most olvastam).
10/35 A kérdező kommentje:
Magas ingatlanarak miatt eselytelen bármit csinálnom,
2019. aug. 18. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!