Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogadjam el, hogy örökre egyedül maradok?
Felénk falun egyszerűbb ismerkedni....minden vidéki srácnak van valakije.
Sose lesz senkim....putris csajnak te vagy a főnyeremény
Legnagyobb hibád egy semmire kellő tohonya vagy beleragadva a komfort zónádba. Tenni kell a nőkért és a tettek célt érnek.
Azért tűnik annak, mert az is.
„Vidéken” (a hányinger kerget ettől centralizálást elősegítő pesti szóhasználattól) ugyanúgy vannak incelek mint akár a körúton belüli panellakásokban. Láss pl engem, aki egyaránt élt egy alföldi kisvárosban és Pesten is és mindkét helyen ugyanúgy incel voltam.
Ami meg a nőket illeti, ez olyan dolog amiben bármekkora tetteket hajtasz végre sosem tudhatod, hogy azok visszajönnek vagy pedig csak ablakon kidobott erőlködések lesznek.
Ez nem olyan mint pl a sport, ahol ha te szorgalmasan lejársz edzeni, akkor annak eredménye lesz. Ha te rendszeresen emeled a súlyokat akkor izmosabb leszel vagy ha rendszeresen beszállsz a ringbe boxolni, akkor jobb bunyós leszel, ez tiszta sor.
De a csajozás nagyon nem ilyen. Ott teljesen elképzelhető az, hogy bármennyi energiát befektetsz a csak csak legyint és azt mondja „Bocs, de nem kellesz, találtam jobbat.” és az a sok-sok befektetett energia mind ablakon kidobott hulladékká változik. Vagy mondhatom azt is ha több év után a csaj szimplán dob téged, hiába teszel meg mindent neki és áldozod fel neki az életedet is, mert csak szimplán annyit ír „Már uncsi vagy és hiányzik belőled a szenvedély” és lelép a tüzes olasz macsóval. És akkor egész életed munkája alig néhány pillanat alatt kártyavárként omlik össze.
"mint akár a körúton belüli panellakásokban."
Te sem voltál még Pesten. De legalább csajozni sem tudsz🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!