Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy fogadjam el, hogy örökre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogadjam el, hogy örökre egyedül maradok?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok, nincs igazan egy barátom se már nagyon, tehát társaság élet nem nagyon van, nem születtem nagy városba,nagyjából ennyi.
2019. aug. 18. 19:42
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
49%

Felénk falun egyszerűbb ismerkedni....minden vidéki srácnak van valakije.

Sose lesz senkim....putris csajnak te vagy a főnyeremény

Legnagyobb hibád egy semmire kellő tohonya vagy beleragadva a komfort zónádba. Tenni kell a nőkért és a tettek célt érnek.

2019. szept. 9. 12:33
 32/35 A kérdező kommentje:
Kamunak tűnik.
2019. szept. 9. 15:20
 33/35 anonim ***** válasza:

Azért tűnik annak, mert az is.

„Vidéken” (a hányinger kerget ettől centralizálást elősegítő pesti szóhasználattól) ugyanúgy vannak incelek mint akár a körúton belüli panellakásokban. Láss pl engem, aki egyaránt élt egy alföldi kisvárosban és Pesten is és mindkét helyen ugyanúgy incel voltam.

Ami meg a nőket illeti, ez olyan dolog amiben bármekkora tetteket hajtasz végre sosem tudhatod, hogy azok visszajönnek vagy pedig csak ablakon kidobott erőlködések lesznek.

Ez nem olyan mint pl a sport, ahol ha te szorgalmasan lejársz edzeni, akkor annak eredménye lesz. Ha te rendszeresen emeled a súlyokat akkor izmosabb leszel vagy ha rendszeresen beszállsz a ringbe boxolni, akkor jobb bunyós leszel, ez tiszta sor.

De a csajozás nagyon nem ilyen. Ott teljesen elképzelhető az, hogy bármennyi energiát befektetsz a csak csak legyint és azt mondja „Bocs, de nem kellesz, találtam jobbat.” és az a sok-sok befektetett energia mind ablakon kidobott hulladékká változik. Vagy mondhatom azt is ha több év után a csaj szimplán dob téged, hiába teszel meg mindent neki és áldozod fel neki az életedet is, mert csak szimplán annyit ír „Már uncsi vagy és hiányzik belőled a szenvedély” és lelép a tüzes olasz macsóval. És akkor egész életed munkája alig néhány pillanat alatt kártyavárként omlik össze.

2019. szept. 10. 03:08
 34/35 A kérdező kommentje:
Elég hasznos írás, köszi. Sok igazság van benne.
2019. szept. 10. 10:57
 35/35 anonim ***** válasza:

"mint akár a körúton belüli panellakásokban."

Te sem voltál még Pesten. De legalább csajozni sem tudsz🤣🤣🤣

2019. szept. 18. 13:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!