Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagyok az elvárásaim?

Figyelt kérdés

kB fél éve léptem ki egy 2 éves párkapcsolatból, és egy ideig nem is akartam senkitől semmit, de egy hónapja érzem azt, hogy készen állok egy új kapcsolatra.

El is kezdtem nézelődni, de azt látom, hogy elég kevés az olyan, akik "megfelelnek az elvárásaimnak" :

magasabb mint én, (170cm vagyok)

ne legyen vékonyabb mint én (teljesen átlagos testalkatom van, se vékony se kövér)

szeresse a memeket, szeressen hukyeskedni, viccelődni,legyen jó humora.

ez az a pár dolog, ami nélkül nem érzem magam teljesen jól egy kapcsolatban.. túl sokat várok?

21L

2019. szept. 9. 10:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
55%
Mi a lópikula az a meme?
2019. szept. 9. 19:11
 12/12 Nem a nevem ***** válasza:
Továbbra sem érződik az, hogy magasak lennének az elvárásaid. Vagy rossz helyen keresgélsz, vagy vannak olyan elvárásaid, amik még nem tudatosultak és fel sem tűnik, de azok alapján is mérlegelsz. :)
2019. szept. 9. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!