Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagyok az elvárásaim?

Figyelt kérdés

kB fél éve léptem ki egy 2 éves párkapcsolatból, és egy ideig nem is akartam senkitől semmit, de egy hónapja érzem azt, hogy készen állok egy új kapcsolatra.

El is kezdtem nézelődni, de azt látom, hogy elég kevés az olyan, akik "megfelelnek az elvárásaimnak" :

magasabb mint én, (170cm vagyok)

ne legyen vékonyabb mint én (teljesen átlagos testalkatom van, se vékony se kövér)

szeresse a memeket, szeressen hukyeskedni, viccelődni,legyen jó humora.

ez az a pár dolog, ami nélkül nem érzem magam teljesen jól egy kapcsolatban.. túl sokat várok?

21L

2019. szept. 9. 10:08
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
és az se árt, ha szeret játszani, de ez nem elvárás :)
2019. szept. 9. 10:12
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Hol nézelődsz? :D Lehet rossz helyen.

Amúgy ha gamer lány vagy, szerintem fontos, hogy legalább valamilyen szinten gamer legyen ő is. Nekem exem sosem tudta megérteni, folyamatosan kaptam az ívet, hogy ez szánalmas, és csak gyerekek játszanak játékokkal. Pedig kb napi egy órát gameltem :D

Amúgy nincsenek nagy elvárásaid.

23/L

2019. szept. 9. 10:26
 3/12 anonim ***** válasza:
76%

Hú, anyám, ha erre alapozol egy kapcsolatot, akkor bizony az fos lesz. Várhatnál többet és értelmesebb dolgokat, vagy kezdésképp, felnőhetnél és átgondolhatnád, igazán mit keresel, mert ilyen feltételekkel csak az idődet fogod vesztegetni.

Amúgy én 4 évig voltam szingli a korábbi kapcsolatom után, abban az időben folyamatosan válogattam kíméletlenül. Ezek az elvárások is benne voltak a listában, de ennél jóval többet vártam és jóval szigorúbb voltam, mégis találtam egy számomra megfelelő embert, aki tudja nyújtani azt, ami nekem kell. Ha az ember két lábbal a földön marad és nem vár idétlen, irreleváns dolgokat, hanem abban gondolkodik, hogy milyen tulajdonságok és dolgok azok, amik nélkül számára előbb lesz élhető szingliként a helyzet, mint valaki mellett (ill van önismerete), akkor idővel és türelemmel meg fogja találni az elvárásait. Aki szerint nem így van és le kell adni, az meg maximum meg van sértődve, hogy nem felel meg az alapoknak sem.

2019. szept. 9. 10:27
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
Neked sem csak ennyi elvárásod van, mert ilyet már rég találtál volna. Ha csak ennyi lenne fontos, akkor nem nagyok az elvárásaid.
2019. szept. 9. 10:27
 5/12 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem nagyon sokan keresnek ilyen barátnőt, szinte hihetetlen ilyet hallani.

F

2019. szept. 9. 10:28
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
1 hónap alatt nem találtál ilyet, na bumm, más 20 évig keresi az igazit. Legyél türelemmel. Amúgy ezek egyáltalán nem nagy elvárások, nekem kb 5x ennyi volt és mégis megtaláltam azt, akire minden ráillik(helyes, sportos, intelligens, jól keres, humoros stb). Persze az is fontos, hogy reális elvárásaid legyenek, tehát ha pl te nem vagy sportos, akkor ne várd el a másiktól sem.
2019. szept. 9. 10:37
 7/12 anonim ***** válasza:
12%

Nincs magasan a mérce :)

Én azt tapasztalom, hogy a csajok egy Spártai hadvezér kinézetű férfit keresnek (vagy egy nádszál vékony sírós pávagyereket), természetesen nettó 500 feletti fizetéssel, és egy M4-es BMV sem árt...

29/F

2019. szept. 9. 10:52
 8/12 anonim ***** válasza:
82%
Biztos hogy nem csak ennyi az elvárásod, mert ennek rengetek férfi megfelelne.
2019. szept. 9. 10:55
 9/12 A kérdező kommentje:

igazatok van, személyiség de midnegy. írhatnék sokak klisesnek számító tulajdonsagokat, de úgy gondolom hogy ezek főként már egy ki alakult kapcsolatban bontakoznak ki.. pl figyelmesség, kedvesség stb.. mindenki tudja tettettetni ezeket is, bár ezek hamar kiderulnenek egy kapcsolatban.

nekem nem elvárásom hogy legyen saját háza vagy autója, hiszen nekem sincs, ahogy azt sem várom el hogy havi 500 ezret keressen, hiszen én sem keresek annyit.. amit én gondolok, hogy talán jogosan várom el (bár szerintem nem számít elvárásnak), hogy tudja fizetni a saját dolgait, ne támaszkodjon rám anyagilag, hiszen én sem teszem ezt :)

2019. szept. 9. 11:13
 10/12 A kérdező kommentje:

személyiség sem mindegy *

sokak szerint *

2019. szept. 9. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!