Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért várják el a nők, hogy sok száz ezres fogászati beavatkozásokat csináltassak?
Nincs ennyi pénzem, miért nem lehet megérteni. Hülye hitelt meg felelős ember nem vesz fel.
Most akkor ezért sosem lesz nőm?
Elöl len hiányzik két fogam mert kiütötte egy tömlő. Felül meg megrepedt.
De azon kivül nincs baja a többi megvan még szoktam fogat mostni
Örülj neki, nekem sem felül sem alul nem nőttek ki rendesen a fogaim, összesen 8 helyen. Tejfogak voltak, alattuk nem nőtt semmi, és azóta tönkrementek, vagy kihúzattam most őket. Eddig kb. 2 milliót költöttem rá, és még 500 ezer lesz, és akkor valahogy ki is fog nézni végre,és tudok mivel enni is...
Engem is sokszor ezért nem vettek figyelembe a nők, pedig csak szimplán nem nőttek ki, eddig nem volt ennyi pénzem rá, és gyűjtögettem, most végre van...
28/F
De nem az. Az aszonynak nincs vele baja.
Csak eddig nem utasítottak el mos meg igen
Nincs több száz ezrem akkor nöre is lenne
Szerbiába van a szüleinél csak nekem nem volt szabim meg amúgy is rühelem a szüleit.
Még 2hétig ott lessz
És addig te megcsalod, vagy mi?
Nem kell megcsináltatnod a fogaidat, én nem várom el. Viszont akkor fogadd el, hogy a legtöbb nőnek, nekem se, fogsz bejönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!