Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki írtam egy kb 150 ezres facés társkereső csoportba sziasztok xy megyéből valaki? 0 válasz, pedig néztem több száz ember van a megyémből abba a csoportba?
nem értem az okát,bezzeg ha nők írják ki jön 500 válasz,kirak magáról egy lány egy képet,a férfiak betámadják mint aki nem látott még ruhába nőt?wtf?
mibe telne egy nőnek is írni?vagy úgyvannak vele minek ha kivan nyalva a valaguk?vagy a másik opció van?írnak ők,de csak a jóképűekre?
Azért nem válaszoltak, mert senkit nem érdekelt.
Nem várhatod el, hogy írjon akárki, ha egyszer nem érdekled.
Lány vagyok, és sose írtam ki ilyet, de nem is válaszolok ilyenre. Mert nem érdekel.
"pedig néztem több száz ember van a megyémből abba a csoportba?"
Mind Zsákosok?
Mind Zsákosok?
most magyarul,tőkí
Tegyél fel te is mininadrágos képet
azt meg hagyom neked
Én tényleg nem szoktam, no mindegy.
Eleve ez egy ismerkedős csoport volt?
"Zsákos... Megye... " Aki ezt nem ismeri, az nálam már esélytelen. XD
Neked még nem szólt senki hogy a társkereső a nők játszótere ? Úgy alapból 80%-nyi pasi van mindenhol.
Aranyom amiből valahol sok van, az 1. nem értékes 2. annyit tudnak válogatni amennyit akarnak pont azért mert F-böl van a többség.
Azért nem írtak rád mert senkit nem érdekelsz.
rá jöttem közbe,az embereknek az átlagos nem jó,nők ugye alapból nem kezdeményznek,nagyon nem is reagálnak csak az egónövelést kapják és fogadják :D
férfiak meg....ők látnak egy lányt ruhába és elájulnak tolják a likot a nyalizos dumát pedig azzal nem mennek semmire,hisz mellettük még kb 400 férfi teszi meg ugyanezt ugyanannál a nőnél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!