Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne egy kisebb 15-20 ezres várost "kiaknázni" ismerkedés szempontjából?
Helyi eseményekre, kávézókba menni, mit gondoltok a témáról?
25/f
ne foglakoz az 1 vel.
én megértelek én is hasonló gonddal küszködők.
Hát az tény ,hogy nem egyszerű!
Lényege az ,hogy amikor rálép az ember pattanjon fel kb 60 cm mert úgy nagyobb a szóródása repeszeknek.
Túl mélyen nem könnyű ha túl mélyre ásod akkor lehet nem robban ha meg nem ásod be akkor észre vehetik és nem lépnek rá:S (szemetek)
Hát kitartás remélem valaki rá lép kérj segítséget a sziriaiktól ők telepítetek mostanában nagyon mennyiségbe esetleg ha van még idősebb rokonod legjobb esetbe oroszok vagy németek, németék közül is a keletnémeteket ajánlom ök még is csak a vasfüggönyt építetek meg.
Kitartást én veled vagyok
Én is ilyenben lakok, és az én városomban a társasági élet szinte nulla, még egy normális disco sincs, úgyhogy én kb sehogy. Egyetemre nagyobb helyre járok, több a fiatal, ott jobb a helyzet.
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!