Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran szoktatok látni 170 centis és 60 kilós vagy annál kisebb pasikat barátnővel?
Az apám 163 centi, most már 85 kiló körül van, de fiatalon szerintem 60-70 körül volt a képek alapján. Mindig nagy csajozógép volt (nem csak ő mondja, mindenki, aki ismerte akkor, ezt mondja), nem volt emiatt gondja a nőkkel. Anyám 170 körül van, szóval még magasabb is.
A legjobb barátnőm 160-162 centi, a pasija kb egymagas vele, kb 1.2 centivel magasabb, szerintem 60-65 kg lehet max., nem egy nagydarab srác. Ők két éve vannak együtt. A barátnőm egy kifejezetten szép lány, szóval nem azért jöttek össze, mert rá volt fanyalodva vagy ilyesmi.
Unokatesóm 170 centi körül van, nős két éve. Az öccse ugyanekkora, most épp szingli, de több barátnője is volt már. Az apjuk akkora, mint az én apám, 30 évig volt nős, a felesége meghalt, most van barátnője. És mellettük se csúnya nők fordultak ám meg.
Szoktam de nem igazàn szalonképes nõkkel,olyan észre se veszed kategória.
Sajnàlom kérdezõ.
Lehet pàrod csak a minõség nem mindegy.
Nem a plázában flangálnak céltalanul hanem otthon vannak a gyerekeikkel vagy a párjukkal kirándulnak. Én pl most hétvégén erdei túra utakon láttam kb 3 ilyen családot .
Az 55 kg meg fejleszthető, menj gyúrni egyél tömegelő szert sok kajával stb.
Van az évfolyamomban egy fiú, aki lehet kb. 170 magas, 55-60 kiló, ráadásul én azt hittem róla, hogy meleg, leginkább külső alapján... Aztán megláttam a könyvtárban csókolózni egy aranyos lánnyal.
A jelenlegi barátom, habár magas (183 körül, de én is magas vagyok, 174 minimum), de nagyon vékony (én pedig nem), szerintem olyan 65-68 kg lehet maximum... Szóval tényleg nagyon vékony, mégis a nagyon sokadik barátnője vagyok (ami számomra mellesleg nagyon nagy negatívum)...
Ne aggódj ezen. Talán segítene, ha az olyan srácok, mint például te (oké, persze nem ismerlek, úgyhogy csak általánosítani tudok) nem árasztanák a pesszimizmust, mert bizony ez igenis rengeteget számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!