Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyakran szoktatok látni 170 centis és 60 kilós vagy annál kisebb pasikat barátnővel?

Figyelt kérdés
Mert én soha nem látok ilyen fiúkat magamat is beleértve (igaz én az 55-öt sem érem el 170 centisen). Az ilyen hobbit szerű cingár srácokat mindig saját magányosságukban szoktam látni leszegett fejjel sétálni hátitáskát a vállukon szorongatva. Ezt csak azért kérdezem, mert itt mindenki azt írta/írja folyamatosan, hogy rengeteg alacsony pasit lehet az utcákon látni a barátnőikkel csak én vagyok ennyire lúzer a személyiségem miatt. De ha szombat kora este elmegyek egy bevásárlóközpontba/parkba/kiülős helyre, sosem ezeket a "minimanó" kis párocskákat látom, hanem azokat, akik napszemüvegben kézenfogva, lazán romantikázva lötyögnek a sétálóutcán, a pasi +180 magas és általában mackós vagy férfiasan izmos, a csaj meg általában egy 165 körüli, szexisen formás telt alkatú. De lehet csak én vagyok ilyen vak.

2018. ápr. 30. 16:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Most komolyan 5 cm-n rugózol? Nem vagy normális az hétszentség.
2018. máj. 1. 11:59
 12/16 anonim ***** válasza:
Felveszel valami airmaxot magasítós talpbetéttel felállítod a hajad ,meg is van az 5 centid :)
2018. máj. 1. 12:10
 13/16 A kérdező kommentje:
#12: Elég vicces lenne egy elegáns estén AirMax-ot hordva egy szmokingban táncolni a csajjal miközben ő egy 10 centis magassarkút hord. Az az 5 cm - és ezt a nők is tudják - pont arra elég, hogy egy 168 centis átlagmagas csaj egy szolid magassarkúban se tudjon nevetségesen a pasi fölé tornyosulni.
2018. máj. 1. 12:33
 14/16 anonim ***** válasza:
3-as vagyok, eszembe jutott még egy barátnőm, akkora, mint én, 157 centi, a férje alig 1-2 centivel magasabb, még a 160-at se biztos, hogy üti. 8 éve egy pár, 2 szép kislányuk van.
2018. máj. 1. 12:58
 15/16 anonim ***** válasza:
A komplexusod a legnagyobb probléma. Az izomtömegen fejleszthetnél.
2018. máj. 2. 05:27
 16/16 anonim ***** válasza:
13as én ki nem állhatom az elegáns esti szmokingban táncolást..Keress olyan csajt aki szintén utálja és sportcipőt bakancsot hord mindenhová,mint én :D Amúgy meg sokkal jobban számít a tömeg mint a magasság,szóval 20 kg rádférne még
2018. máj. 2. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!