Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon Bp-n és más nagyvárosokban válogatósabbak a nők a sok ember miatt, így egy átlagembernek kisebb településről sokkal könnyebb barátnőt találnia?
Éljen a napi shitotézis...
Legközelebb mindenki megy falunapra nőzni vagy mi?
80 ezres városban éltem 18 évet, 150 ezres városban 6 évet, plusz még a vidéki Magyarországon is megfordultam sok más helyen.
Én azt vettem észre Budapestre költözve, hogy itt a nők ha tetszel nekik jobban kezdeményeznek, illetve akár csak jobban kimutatják a tetszésüket (szemkontaktussal, fizikailag a közeledbe jövéssel), mint vidéken. Vidéken kb sosem volt az, hogy egy csaj beszélgetni kezdett volna velem, hogy kimutassa az érdeklődését vagy hogy konkrétan megszólítanak boltban, stb. Jó, ezek évente mondjuk egy-két kézen megszámolható alkalmakkor történnek, de vidéken soha.
A válogatósságról annyit, hogy igen, BP-n érdemesebb még többet adni a kinézetedre, mint vidéken, mert valamilyen szinten válogatósabbak a nők, mint vidéken.
Ezeket tapasztaltam.
Kistelepülésen lakok. Talán összesen van 3 szingli csaj és 3 szingli pasi, és azok se véletlenül vannak egyedül.
Egy nagyvárosban tíz perc alatt több szingli megy el melletted.
Na akkor első mégiscsak igaz valamennyire a hipotézis ahogy a tapasztalt harmadik írja. :)
Faluban gondolom túl kevés a fiatal általában, de értem mi a művészet abban, hogy falusiként felülsz egy buszra, vagy egy biciklire hogy bejuss egy kis-közepes városba. Falusi lányok feljárnak gondolom kis-közepes városba néha bulizni vagy mást csinálni, és egy átlag városban nem 3 szingli lány van.
És olyan nincs, hogy valaki egy sima budapesti állással, és egy átlagos autóval rendelkezve kis-közepes városban menőnek számít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!