Akik kisebb városban laknak és (vagy azok is akik nem, de. ) szülés után/óta gyakran összefutnak a szülészorvosukkal utcán, boltban, stb. nincs rossz érzésük, hogy jé ez az ember látott olyan intim helyzetben mint a szülés?
Nődokim anyum szomszédja pedig nagy városba lakok :D
legalább van protekcióm, nem zavar az ilyesmi, neki ez a munkája nem fogja érdekelni a nemi szervem ha rámnéz mikor mindennap lát ilyenből 50-et és boldog családos ember.
Nem zavar a wc neni o hallott pisilni
Hentes latta mit ettel
Pek ismeri hany zsemlet veszel
Stb stb
Kicsit beteg ezen ragodni
Nem zavar!
Sőt a szülésznőt is szoktam látni aki a kakit takarította alattam,illetve a nővért is aki az altatásos császár után mennem kellett fürdeni és Ő vette el a véres ágyneműt alólam mikor még semmi bugyi-betét nem volt rajtam.
Nekem az egész család ismeri a nődokit és Mindenkit látott már mégsincs senkinek sose ilyen kínos érzete!
A 3.nal,a muttos fiu az ovis, kesobb sulis tars apukaja...nem tudtam,hogy mi a munkaja.o allt mellettem es fogott,mig boktek az erzestelenitot.majd o pakolta fel a labaim,ezzel premier planban latta az also felem.vegul o rakott at az agyra is.
Napi szinten talalkozunk azota is a suliban.eloszor furi volt,kicsit kinos.de aztan elmult.
A dokimmal is ossze szoktam futni,kedvesen koszon.megdicseri a gyerkocot milyen szepen no.aztan ennyi.vele kapcsolatban soha nem ereztem magam kinosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!