Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb lányok, titeket mennyire zavar, ha egy fiú kisebb nálatok?
Figyelt kérdés
Akinek udvarolok, kb 10 cm el magasabb mint Én. Mind a ketten 25 évesek vagyunk.2018. jan. 30. 20:26
1/9 anonim válasza:
Nekem volt sokkal alacsonyabb pasim. Engem nem zavart. Őt annál inkább.
2/9 anonim válasza:
Ezt tőle kell megkérdezned. :) Engem mondjuk zavarna, de nagyon sokakat nem.
3/9 anonim válasza:
Az is zavaró hogy kisebb vagy! És az is hogy egykorú! Egy pasi legyen legalább 10 évvel idősebb és ugyanennyi centivel magasabb! Te jó ég! 25 évesen megy a dedó...
4/9 anonim válasza:
Engem zavarna egy alacsonyabb férfi, nem érezném azt, hogy meg tud védeni, és egy nőnek fontos szerintem, hogy ilyen téren fel tudjon nézni a párjára. Egyszer udvarolt nekem egy alacsonyabb férfi, séta közben olyan érzésem volt, mintha az "öcsikémet" "sétáltatnám".
5/9 anonim válasza:
Sok nőt nem zavarja, nap mint nap látni ilyen párokat.
Viszont ne stresszelj rajta, mert a komplexus már zavaró.
Ha örömmel fogadja az udvarlásodat akkor nincs mitől tartanod, amíg téged nem zavar.
6/9 anonim válasza:
Én nem számítok a nők körében alacsonynak, de még így is szeretek jobb napjaimon kiöltözni, szeretek magassarkút hordani, ami biztos nem lenne szép, ha az amúgy 10 cm-rel alacsonyabb pasimnál még +5 centivel magasabb vagyok, szóval zavarna. Mindenhogy. Volt alacsonyabb pasim, de nem éreztem jól magam mellette, őt nem zavarta.
7/9 anonim válasza:
Legyen magasabb nálam 10 cm-vel minimum, szóval zavarna.
8/9 anonim válasza:
A párom 4-gyel alacsonyabb nálam.
Lassan két éve együtt vagyunk, és tervezzük az eljegyzést, szóval jah, engem nem zavar.
Ő sem komplexusos, imádja, hogy magas vagyok és vékony, én meg hogy "hobbit-alkatú" :)
Persze, van akinek nem jön be.
9/9 anonim válasza:
Volt nálam alacsonyabb èlettársam. Nem emiatt szakítottunk 7 èv után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!