Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes nettó 200 ezres fizetéssel próbálkozni egy ilyen nőnél?
Nem.
Én egy sziával próbálkoznék.
Ha csak a fizudat tekinted kiindulási pontnak, akkor természetesen semelyik nőnél nem érdemes próbálkoznod. De te vicces vagy, van élettapasztalatod, tudsz kommunikálni, empatikus vagy, tudsz romantikus is lenni, és kész egy komoly párkapcsolatra, kész az elköteleződésre!
Jól tudom?
#4 Te mindig ilyen negatív vagy?
Nem tudom, ez miért rí le egy ilyen kép alapján. Én is voltam már életemben puccos étteremben, de ez egyáltalán nem rendszeres nálam (kb. 2 évente egyszer van), viszont ha pont azt a képet látnád, amit ott fotóztam, akkor rólam is szövegelnél gondolom.
Ez a nő nem csak szép, de őszinte a mosolya is.
Sokkal inkább egy ilyen, mint egy bárgyú, aki kelletlenül nyúl hozzá mindenhez.
22/N
Ez lehetne akár egy trófea is, mitől lenne puccos? :D
A csajon sem gucci meg armani van szerintem, hanem egy sima kockás ing
Én is hasonlóan igényes és csinos nő vagyok, és a barátom nettó 220-at keres. Nem vágyom semmi extrém luxusra, a nyaralásokat és minden egyéb programot többnyire közösen fizetünk.
Ja, és nettó 200 nem feltétlen rossz fizetés, pl. egy pályakezdőnek (mint a párom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!