Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes nettó 200 ezres fizetéssel próbálkozni egy ilyen nőnél?
:DDD
Aztamidnenit.
Most megtudtam, hogy egyeseknek már a kockás ing is puccos. (wtf??)
De hogy olyan messzemenő következtetéseket olvasson ki valaki a fenti képről, msizerint
"lerí róla, hogy imád elit közegben mozogni, esténként a belvárosban portyázni, nyaranta külföldön tengerpartozni, Bécsben karácsonyozni, százezreket ajándékokra elszórni"
egy képen, ahol sima, egyszerű, kockás ingben ül...
Az barátaim igen. :D
Hallod, az emberismereteden kicsit csiszolj még.
Egy columbonak meg ne menj el, nem leszel sikeres. ;)
A pіcsába, ezek szerint megint tökéletesen ráéreztem. :( Tehát Edvin Marton felesége a csaj, s luxusban élnek Kaliforniában. Ábetyárjátneki', hát ki nem találtam volna egy rohadt kockás inges kép alapján.
Várom a reakcióitokat, ha már ekkora volt a pofátok szembeszállni velem...
"Szerintetek érdemes nettó 200 ezres fizetéssel próbálkozni egy ilyen nőnél?"
Az "ilyen" szó jelentése -javíts ki, ha tévedek- nem egyezik meg az "ennél a" kifejezésnek a jelentésével.
Pfff, "tökéletesen ráéreztem"... csak nem értelmezted megfelelően a kérdést. Van ilyen. Legközelebb több figyelmet és jobb ráérzéseket -muhaha- kívánok :DDD
13
Ezaz, továbbra is tudsz a szerencsétlenkedésedre mindenféle ürügyet ráhúzni 😂
Szembeszállni?
Szembeszállnék, de nagyon nehéz a hülyeséggel szemben menni. :D
Mr Columbo, a kockák ing továbbra sem számít kiöltözésnek, sem puccosnak. Nem véletlen hordják rockerektől, tanároktól bárki, de -bár nem nézem- lefogadom, a luxusqhurvák sem épp kockás inget hordanak abban az adott műsorban. ;)
Ez maximum a drogos csövesek körében dívik nagyzolásnak, vagy puccosnak (lol), de egy normál embernél nem.
A nőci itt a képen egészen konkrétan tök normálisan van felöltözve, még csak ki sincs öltözve, ezért kuncogunk a részletes jellemrajzodon.- ami a képre érkezett- :))
Látszik a csaj ingjén, hogy nem a newyorkerből van.
A nyaklánc is igényes, a smink és a körömlakk színe is, megy az inghez az árnyalat. A rúzs is.
A csaj amúgy tucat, de a stílusa kiemeli.
Van szeme annak, aki észrevette, hogy ez egy igényes közeg. Ezt teszi a stílus és a szépérzék. Egy mezei csajból ruhával, sminkkel, ékszerrel, frizurával simán lehet elitet varázsolni.
Ugyanezt a csajt vacak ruhában vacak sminkben vacak hajszínnel senki sem nézné meg.
Hagyjuk már a butaságot.
"Látszik a csaj ingjén, hogy nem a newyorkerből van. (szerintem az ing semmi extra, de nem vitatkozom, ha ez extra, akkor extra :) )
A nyaklánc is igényes(?), a smink és a körömlakk színe is, megy az inghez az árnyalat(?). A rúzs is. "(?)
Ez csak azt mutatja, hogy van stílusa, nem a luxust.
Nem annyira bonyolult dolog ez néhány lánynál.
Stílust nem lehet venni, csak ruhát. ÉS a stílus nem a pénzen múlik. ;)
Pont ez ilyen téveszméiteket már pár éve meg is cáfolták: celebeket és hétköznapi embereket kértek fel, hogy öltözzenek fel turkálóból.
A celebeken a hozzátok hasonlók szintén jó drágára saccolták, mert az biztos "igényes", a hétköznapi emberen meg lehúzták a drága ruhát.
Hát ennyit erről.
Látszik rajta: igényes a körömlakk. :) Aranyoska vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!