Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes nettó 200 ezres fizetéssel
próbálkozni egy ilyen nőnél?
Drága cuccokból is fel lehet öltözni úgy, hogy olcsónak hasson a megjelenèse, ezért is emeltem ki, hogy ahol a minőségi darabok passzolnak, az bizony nem középkategória.
Remekül kiválogattad kommentem felét, hogy aztán a másik felét saját gondolatként állíthasd be.
2017. nov. 28. 21:03
Àtlagosan csinos nő.Semmi rendkívüli.De ha a puccos helyeket szereti akkor ràmegy a gatyàd is.Megéri?Egyszerűbb lànyok között is vannak akàr szebbek is.
2017. nov. 28. 21:29
Ő nem az Edvin Marton felesége?
2017. nov. 28. 23:30
Budapesten ennel sokkal fullosabb no az atlag. Szoval ez a kiscsaj atlagon aluli. De amugy se kell piedesztalra emelni egy not semmi miatt. A fizetesed a te maganugyed. Legyen meg neki a sajat keresete. Ma mar mindenki a sajatjat fizeti. Egy kapcsolatban nehmar az legyen a lenyeg,h hova mentek meg,h mindenkepp kolteni kelljen minden programon.
Probalkozz nyugodtan. Penzugyekrol meg sose beszelj. Masnak nincs koze hozza.
N
2017. nov. 28. 23:36
Fingom sincs, szerintem is csak kicsit hasonlít, az a csaj 31, ez meg 22 max 26-nak néz ki. Egyébként leszarom, lehet hogy ő.
Vicces azért az a csaj is, megnézném Edvin Marton mint cnc marós mennyire érdekelné :D
2017. nov. 29. 00:01
# 24
Ne irigykedj. Rossz szokás, nem lesz tőle jobb az életed.
2017. nov. 29. 00:02
Amíg ennyire anyagias vagy és leírod a nőket addig nem hogy ilyen nőnél de semmilyennél ne próbálkozz. Azt hiszed,hogyha ez a nő a KFCben dolgozna akkor simán a tiéd lehetne csak mert annál jó lehetsz a fizetéseddel? Randiztam már olyan csajjal is akinek a családjának milliárdjai voltak mégsem érdekelte hogy mennyit keresek. Sőt ragaszkodott a randijainknál hogy mindennek a felét fizetni akarja,egymás zsebébe dugdostuk a pénzeket mikor a másik nem figyelt. És volt olyan lány aki elvára hogy kifizessem a dolgait,még hangot is adott neki,pedig bőven kevesebbet keresett mint én. Bementem a helyre ahova mentünk és mondtam neki hogyha akar akkor jöjjön utánam és kifizettem a saját belépőmet. Nem jött utánam... sajnos előfordul ilyen is. Egy ilyen lányt mint amit küldtél biztosan nem tud senki megítélni egy kép alapján. Lehet a leganyagiasabb ribi akivel valaha találkoztunk és a legaranyosabb legnormálisabb csaj is akivel még álmaidban sem kreáltál magadnak. El kell hívni egy olyan programra amit megengedhetsz magadnak úgy hogy neki is ki tudd fizetni minden gond nélkül és meglátod hogy reagál. Ha fontos számodra a lány próbáld lenyűgözni. Egy milliárdos család lányának aki bármit megvehet és bárhova elmehet is lehet újat mutatni,csak nem épp drága helyek között kell keresgélni és nem felvágni kell az ilyen lányok előtt hanem eldugott romantikus helyeket és éttermeket kell keresgélni. A puccos éttermek és felvágások nem a te asztalod hanem az övék, és az ő körei ahova azok a pasik hívják akik a környezetében vannak. Sokan azt hiszik hogy az ilyen lányokat elit helyre kell vinni vacsorázni,taxit hívnak ha nincs autójuk vagy kocsit bérelnek hogy lenyűgözzék őket pedig inkább gyalogolnék és hajókázni vinném a lányt. Vam egy eldugott kis utca budán, életemben csak két lányt vittem oda, mégis el voltak ájulva. Elég kevesen ismerik és ingyen van. Bármelyik gazdag lányt le lehetne vele nyűgözni aki nem a pénztárcádat figyelmi mert ott biztosan nem voltak. Ahogyan akik a Leroyba úgy járnak mint te a sarki pizzériába nem ilyen helyek között keresgélnék hanem inkább vinném el egy eldugott finom lángost enni a piacra. A normális lányok nem arra vágynak hogy felvágj előttük,hanem hogy izgalmat és újdonságot adj nekik. Ezt el lehet érni pár ezer forintból is ha készülsz vagy épp ha nem készülsz pont nem tudod ezt megadni nekik akár fél millió forintból sem. Életem legjobb randinapja ha nem számoljuk a kocsitakaítást amit akár én is megoldhattam volna,de nem tettem akkor. 30km-nyi benzinpénz és egy 6-7ezer forintos éttermi számlába került. Kis dobozkába felírtam 5étterem címét ahova mind foglaltam asztalt, 5programot ahova elmehettünk és 5apró ajándékot amit mind megvettem előre. Felírtam 5zöld 6kék és 5piros cetlire és egy dobozkába tettem ahonnan kihúzhatta hogy hova megyünk. A megfelelő lánnyal voltam olyan helyeken ahol még sosem járt és a nap végén csillogó szemmel azt mondta hogy soha életében nem érezte még ennyire jól magát senkivel. Nem a pénzben rejlik az erő meg a titok, készülni kell ennyi az egész. Időt áldozni arra hogy meg tudd lepni és ki tudj tűnni a tömegből. Nálam nem játszik az hogy elhívok egy lányt kávézni,vacsorázni,moziba. A legutolsó lányt akit randira hívtam kisoroszlánokat simogatni hívtam el. 50km-re van és 1000ft volt a belépő... Kb 5000ft a program,mégis amelyik lány még nem volt olyan élménnyel gazdagodik hogy kiesik a bugyijából. Kicsit gondolkodj el ezeken...
2017. nov. 29. 01:43
Nem érdemes mert már van két gyönyörű kisfia, és mint tudjuk a gyakoris csúnyafiúk ki nem állhatják az elvált gyerekes kisgyerekes nőket, sőt egyenesen irtóznak tőlük.
2017. nov. 29. 13:36
Gyakoris bűn rusnya kislányok szeretnek álmodozni, és random tényeket kitalálni. 😂
2017. nov. 29. 20:54
Elég hulladék egy csaj. Keress inkább egy igazi nőt!
2018. febr. 23. 16:37
Kapcsolódó kérdések: