Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartok egy sractol. Hogyan lehet lekoptatni hogy bosszubol ne àrtson hanem elfogadja a helyzetet?
Felvettem messengerre szoval a face profilom is tudja (neten ismerkedtünk)
Pont az fogott meg benne hogy normalis lehet, elhizott is kicsit amugy, ketlem hogy repkednenek körülötte a nök, es nagyban lejön rola a megkeseredettseg is valahol vmi nöutalat. ("Letettem a jogsit mert nekik ez kell ja. Meg a kocsi. Ja"ezt abszolut lefaradt hanglejtessel mondta. Meg ehhez hasonlokat.mintha minden nö öt sz.rba nezne)
De sikerül kicsalni belöle a kedves jofejet, teloban volt közös temank is.
De. Elkezdett lefarasztani pl az hogy mindenhez odateszi hogy "ja", ezzel a valahol gunyos hanglejtessel, valahol nem tünik egy értelmes embernek.
Azutan ezt megkoronazta màr masnap a neten az olyan kerdesei hogy milyen bugyiban alszom meg hasonlok. (En még a külsejevel is csak baratkozni probaltam nem kerültem még at a "vele együtt elfogadom"szintre. Szoval nekem ugy jött ez a kerdes at hogy egy idegen hàjas diszno akar turkalni a bugyimban)
Ezzel ugye alà is irta a "vegrendeletét".
De félek attol ha lezarom, hogy akàr a face profilommal visszael majd es mondjuk mindenkinek atküldi obszcen jelzökkel vagy barmi, ki tudja az ilyen megkeseredett emberek mire képesek.
(Nem ismerösöm amugy a facen)
Szeretnem valahogy finoman lekoptatni. Nem akarom indokolni sem mert abba ugy is belekötne barmi legyen is az.

Szoktak Kiss Piroska nevet adni, nem égő... szoktak településeken lakni, nem égő... szoktak neten elkezdeni ismerkedni, nem égő... szokott élőben folytatódni és szokott nem folytatódni, nem égő. Ha ezeket megtudnám akárkiről, ugyan annyira érdekelne, mint ahogy az érdekel, hogy az ismerősöm ismerősének az ismerőse mit evett reggelire és hol. Rengetegen esznek valamit reggelire valahol, ez nem szenzáció és nem is társadalom vagy erkölcsellenes, magyarán semmi hírértéke. Tehát, ha innentől Kiss Piroskának szégyenérzete támad, az csupán az ő fejében létezik, el nem ítéli a kutya se ilyen hétköznapi dolgokért őt.
A kérdező csak annyi hibát vétett, hogy olyannal kezdett úgy ismerkedni, aki nem tetszik neki, meg most, ha jól értem, letiltotta minden előjel nélkül, így biztos kapálózni fog, hogy mi történt, de ezen kívül semmi nem történt.
33/f

Kiegészítés... nem kell elérhetőség, hanem egy pofa kell és egy helyszín kell, ahol mind a ketten szívesen találkoznak. Ha ennyi nincs, azt komolyan venni nem lehet.
33/f

Egyszerűen csak meg kell mondani, hogy nem, mert meggondoltad magad és kész. Ha indoklást kér, akkor el lehet mondani, hogy neked sok a nőgyűlölő stílusa, meg ez a gúnyos stílus.
Ha elkezdenek pattogni, akkor én azt szoktam csinálni, hogy nem kezdem el primitíven osztani, hanem azzal alázom, hogy minden mondatommal finoman éreztetem, hogy akkora senkiházi a szememben, hogy emberszámba sem veszem, és akármit csinál bosszú gyanánt, csak annyit fog jelenteni, mint mikor egy idegesítő szúnyog vinnyog a fülembe, amikor aludni próbálok. Vagy annyit sem.
Egy sem próbált meg végül lejáratni. :D
Amúgy ha csinos, ápolt és intelligens nő vagy, akkor ne állj le ilyen frusztrált dagadványokkal, sőt, semmilyen megkeseredett, előnytelen külsejű/természetű férfival, mert vannak olyanok, akik rendesek, normálisak, és mellé bitang jól is néznek ki.

"Kiss Piroskának szégyenérzete támad, az csupán az ő fejében létezik"
Na meg az ilyenekre nincs szüksége senkinek, hogy elemezgesse xy netes ismerős, hogy a Kiss Piroska fejében mi hogy létezik az ő sajátos őszintenetesismerős nézőpontjából.
Nem akar messengerezni, ennyi. Vagy csak valami adat nélküi nulla facebook profillal. Azért nem adja meg a nevét, mert minek. Pláne ha az illető Kleofás Daniella, vagy valami ritka név, amit a REEEENDES őszinte netes ismerős rögtön beír aztán nyomozgat.
Felesleges.

Utolsó. Ennyi "kell" csak kereszt vagy becenév, hogy valahogy szólítsuk egymást, egy település, hogy tudjuk tudunk e egyáltalán találkozni, meg, hogy mégis hogy néz ki a másik, tetszünk-e egymásnak egyáltalán.
Ezután élőszóig semmi másra nincs szükség. Igaz ez nem a kérdéshez tartozik, hanem magához az ismerkedéshez, de azzal, hogy várattok valakit, azzal csak az derül ki, hogy türelmesen kivárja a találkozót vagy sem, nem pedig az, hogy rablógyilkos vagy jófiú.
33/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!