Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tartok egy sractol. Hogyan lehet lekoptatni hogy bosszubol ne àrtson hanem elfogadja a helyzetet?
Felvettem messengerre szoval a face profilom is tudja (neten ismerkedtünk)
Pont az fogott meg benne hogy normalis lehet, elhizott is kicsit amugy, ketlem hogy repkednenek körülötte a nök, es nagyban lejön rola a megkeseredettseg is valahol vmi nöutalat. ("Letettem a jogsit mert nekik ez kell ja. Meg a kocsi. Ja"ezt abszolut lefaradt hanglejtessel mondta. Meg ehhez hasonlokat.mintha minden nö öt sz.rba nezne)
De sikerül kicsalni belöle a kedves jofejet, teloban volt közös temank is.
De. Elkezdett lefarasztani pl az hogy mindenhez odateszi hogy "ja", ezzel a valahol gunyos hanglejtessel, valahol nem tünik egy értelmes embernek.
Azutan ezt megkoronazta màr masnap a neten az olyan kerdesei hogy milyen bugyiban alszom meg hasonlok. (En még a külsejevel is csak baratkozni probaltam nem kerültem még at a "vele együtt elfogadom"szintre. Szoval nekem ugy jött ez a kerdes at hogy egy idegen hàjas diszno akar turkalni a bugyimban)
Ezzel ugye alà is irta a "vegrendeletét".
De félek attol ha lezarom, hogy akàr a face profilommal visszael majd es mondjuk mindenkinek atküldi obszcen jelzökkel vagy barmi, ki tudja az ilyen megkeseredett emberek mire képesek.
(Nem ismerösöm amugy a facen)
Szeretnem valahogy finoman lekoptatni. Nem akarom indokolni sem mert abba ugy is belekötne barmi legyen is az.

Pedig nincs más út! Hazudj neki. Pl hogy te felszínes vagy! És nálad ha egy férfi dagadt akkor “kevesebb ember”, és neked nem megfelelőek mint partner.
Jól meg kell sérteni és akkor lekopik rólad.

Ha abból indulsz ki, hogy te akkora istencsászárdémonasszony vagy, hogy mindenki ismer, mindenkit te érdekelsz, akkor érthető, hogy félsz. De maradjunk a valóságnál, a saját kis körödön kívül azt sem tudják, hogy a világon vagy és hidd el, hogy nagyonnagyonnagyonnagyon vastagon szarnának rá, hogy valaki köpköd rád és másnap már nem is emlékeznének erre sem rád.
33/f

4. Nem kell ahhoz istencsaszarnak lenni hogy legyen mitöl tartanom.
Szerinted az atlag nöket nyugodtan meg lehet bantani alazni mindenki elött, vagy mi??
Mert ugy se erdekel senkit mert nem Orban lanya?
A "kis halakat" tapossuk el nyugodt szivvel mert az ugy se ember?
Esznel vagy??

#5. Mondjuk kontaktolni lehet randit illetőé, meg lehet ismerkedni, írásba adni meg senkinek nem kötelező, hogy mekkora qrva.
33/f

Minek beszélgetsz,ismerkedsz olyan pasival,akiről ilyen véleménnyel vagy.Mondhatnád ,hogy utólag gondolod így,de közben is az volt a véleményed,amiket itt ecseteltél.
Megírod,hogy nem szeretnél vele továbbiakban beszélni.Ha megkérdezi miért,akkor azért mert,bugyis dolog,és a többi.
Hatalmas lehet az önbizalmad,ha azt hiszed,hogy egy visszautasított ember azonnal el fog kezdeni zaklatni.

Mi a francot parázol mikor semmi jelét adta semminek?
AZt hittem, állandóan fenyegetni szokott. Nem is jártok.
Ne haragudj, de ne legyél már annyira félős, hogy félsz lekoptatni valakit. Saját döntésed, hogy kivel milyen kapcsolatot akarsz. Ki ő? AZ atyaúristen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!