Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bosszúból összejönni egy tényleg csúnya lánnyal? Nekem már ez is jó lenne.
Ez baromság, szerencsétlen másik csajjal szórakoznál csak. Csak úgy van értelem belemenni másik kapcsolatba, ha be is jön az illető.
Amivel ilyen téren felhívhatod a figyelmét, az az, hogy más nőkkel beszélgetsz, más nőkkel mutatkozol, nem kell rájuk se hajtanod, akár a hugod is jó lehet ha van, a lényeg csak annyi, hogy ő azt lássa, hogy téged vesznek körül nők, illetve van női társaságod (aztán hogy az nem párkapcsolat az édesmindegy)
Azt hittem, ez a felnőtt párkapcsolati kategória. Sorra olvasom bölcsis kérdéseket.
Megértem a haragod, de tudod annak a lánynak joga van azt választani, akit ő választani szeretne. Ne tápláld a haragod, mert egyre önzőbb és magányosabb ember leszel, akitől mindenki menekül.
"Bosszúból összejönni egy tényleg csúnya lánnyal?"
Bosszúból gyere össze egy NAGYON széppel, az már úgy jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!