Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hallottál már valaki olyanról,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hallottál már valaki olyanról, hogy csalódott az általa kinézett nőben egy szélhámos, és ezért akarta bosszúból kirabolni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy elég meredeken hangzik, de tételezzük fel :D
2017. dec. 17. 19:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem hallottam ilyet.

31/f

2017. dec. 17. 19:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Hasonlót! A lány szakított a pasival, a pasi vitt magával emlékbe ezt azt!
2017. dec. 17. 19:42
 3/3 anonim ***** válasza:
75%

Ilyen formaban meg nem hallottam erröl.

Arrol mar igen, hogy szakitaskor az egyik fel az üres lakasba erkezett haza, mert a masik fel ugy gondolta, hogy öt illeti minden, akarmi oknal fogva is. Ezzel a szituacioval mar talalkoztam ugy, hogy a "sertett" nö volt, ugy is, hogy forditva. De egyiknel sem gondolom, hogy ez elöre megfontolt szandek lett volna. Inkabb a sertettseg, igazsagtalan erzetenek hatasa.

2017. dec. 17. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!