Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tartok egy sractol. Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tartok egy sractol. Hogyan lehet lekoptatni hogy bosszubol ne àrtson hanem elfogadja a helyzetet?

Figyelt kérdés

Felvettem messengerre szoval a face profilom is tudja (neten ismerkedtünk)

Pont az fogott meg benne hogy normalis lehet, elhizott is kicsit amugy, ketlem hogy repkednenek körülötte a nök, es nagyban lejön rola a megkeseredettseg is valahol vmi nöutalat. ("Letettem a jogsit mert nekik ez kell ja. Meg a kocsi. Ja"ezt abszolut lefaradt hanglejtessel mondta. Meg ehhez hasonlokat.mintha minden nö öt sz.rba nezne)

De sikerül kicsalni belöle a kedves jofejet, teloban volt közös temank is.

De. Elkezdett lefarasztani pl az hogy mindenhez odateszi hogy "ja", ezzel a valahol gunyos hanglejtessel, valahol nem tünik egy értelmes embernek.

Azutan ezt megkoronazta màr masnap a neten az olyan kerdesei hogy milyen bugyiban alszom meg hasonlok. (En még a külsejevel is csak baratkozni probaltam nem kerültem még at a "vele együtt elfogadom"szintre. Szoval nekem ugy jött ez a kerdes at hogy egy idegen hàjas diszno akar turkalni a bugyimban)

Ezzel ugye alà is irta a "vegrendeletét".

De félek attol ha lezarom, hogy akàr a face profilommal visszael majd es mondjuk mindenkinek atküldi obszcen jelzökkel vagy barmi, ki tudja az ilyen megkeseredett emberek mire képesek.

(Nem ismerösöm amugy a facen)

Szeretnem valahogy finoman lekoptatni. Nem akarom indokolni sem mert abba ugy is belekötne barmi legyen is az.

2019. aug. 20. 09:09
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
89%

Nem egészen értettél meg kérdező. Ha nem adtál ki magadról semmi kompromittálót, akkor csak hazudhat rólad max, ami az ismerőseid azért nem fogja érdekelni, mert ismernek, akik meg nem az ismerőseid, azok meg azért nem, mert nem ismernek. Az eset után még nyugodtan vehetsz tejet a boltban, nem fognak rád ujjal mutogatni, hogy némmá, itt a csaj, aki le lett labancozva tegnap előtt.

Persze, rosszul esik az embernek, de napi szinten beszólnak mindenkire valamit, rám is, de nem történik azon túl semmi, nem lehetetlenít el, mert nem adok hozzá fogódzót. Ha te sem adtál, akkor lefog oltani egy ismeretlen, oszt' annyi. Kell, hogy érdekeljen?

33/f

2019. aug. 20. 09:31
 12/27 A kérdező kommentje:

Honnan tudjam hogy milyen ember?

Nem tünik egy IQ bajnoknak aki kepes intelligensen levälni.

Lehet szerencsem lesz

Megprobalom

Kifogas nelkül. Abba biztos hogy belekötne es folytatodna hogy szabadkozik meg ne haragudjak. Nem haragszom csak nem vagyok mar kivancsi a tàrsasàgàra.

Tévesen iteltem meg az elején. Ennyi.

2019. aug. 20. 09:33
 13/27 A kérdező kommentje:

11

Minden kb mint egy hullam..elkezd fodrozodni mint esemeny. Minden hatassal van mindenkire

Akinek beszolnak nyilvanosan:

Annak ellensegei(exek, irigyek) a markukban röhögnek

Csaladtagjainak szégyen (a lanyommal igy beszelnek o jaj es mindenki latja, szànalom a lànyom)

A baràtok elkezdik szanni, en leszek a sajnalni valo aki szerencsetlen es nem taläl tarsat

Pasik akiknek tetszenek valahol, na vajon bennük mi fordulhat meg ha a kiszemeltet elkezdik gunyolni nyilvanosan? Az is lehet fontolora veszik hogy vajon ez a csaj nem az akiert mindenki odaig lehet meg vissza, hanem egy utolso senki lehet akkor?

2019. aug. 20. 09:39
 14/27 anonim ***** válasza:
75%

8-as, összejöhetnél 33F-el, szép pár lennétek. De átlátszó ahogy próbálod hergelni az embereket hogy aki nem ad ki magáról adatot az "önbizalomhiányos"

A legócskább szar módszer ami megy a haveri körökben is:"Nem mered mi?" "Igyál haver"

Haha átlátszó.

Ezen kívül tudsz valamit felmutatni, mint hogy hülyeségekre akarod rávenni az embereket unalmadban?

2019. aug. 20. 09:40
 15/27 anonim ***** válasza:
33%

#9. Ne legyél már hülye banyek. Ha valaki elmondja mindenkinek, hogy te vagy Kiss Piroska pusztasimagöröngyösről a rigó utcából, aki visszautasított egy faxit, az neked hol cseszi szét az életedet áruld már el nekem. Persze, ha leírod, hogyan toltad s@ggből szájba, kivel, hányszor, kinek tettél arzént a teájába, mennyi adót csaltál stb... az érinthet téged hátrányosan, de ilyet annak nem mondasz, akit nem ismersz személyesen ugye? Ugye nem leszünk "lelki társak" és pofázzuk ki a viselt dolgainkat online senkivel, mintha a pszichológusunk, lelkipásztorunk vagy a védőügyvédünk lenne? :D

Egyeztetni kell, találkozni nyilvános helyen, szóba lehet lelkizni, mert mivel elszáll nem használhatja ellened...aztán,ha tetszik, összejöttök stb, akár írni is lehet dolgokat.

De ez az ökörség, hogy 2 ember úgy "ismerkedjen", hogy teljesen ellehetetlenítené, az nonszensz. :D

Te meg ne parázz kérdező, nem lesz semmi.

33/f

2019. aug. 20. 09:47
 16/27 anonim ***** válasza:
0%
14# Szerintem fel se fogtad,amit írtam.
2019. aug. 20. 09:49
 17/27 anonim ***** válasza:
13%

Amúgy meg nem kell semmilyen adatot megadni, csak be kell bizonyítani, hogy nem egy troll vagy aki szivatja a másikat (mert lehetnél te is ugyan úgy), bekapcsolod szépen a webkamerát, bemutatkozol, hogy xy vagy, veled beszélget, aztán látja, hogy valóság vagy, így nem kell adat.

33/f

2019. aug. 20. 09:52
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

A legegyszerűbb és legkorrektebb megoldás, ha egész egyszerűen megmondod neki, hogy ne haragudjon, de ezt nem akarod vele folytatni. Nem kell megindokolni, csak szárazan közöld mint tényt. Ennél jobban nem tudod csinálni, de amúgy majdnem mindegy, hogy utasítod el, a lényeg úgyis csak azon múlik, h ő maga milyen ember:

-Ha magas EQ-val rendelkező személy,akkor meg fogja érteni és nem fog rád haragudni emiatt. Sőt képes lesz kedvesen elbúcsúzni tőled.

-Ha átlagember,akkor kicsit bosszankodni fog, kicsit dühös lesz, de nem fog belőle ügyet csinálni.

-Ha átlag alatti EQ-val rendelkező figura, akkor le fog hordani téged mindennek és sajnáltatja majd magát.

-Ha pedig beteg állat, akkor bosszút akar majd állni.

2019. aug. 20. 09:58
 19/27 A kérdező kommentje:

33f nem olvastad amit irtam

Nem kell ahhoz bizonyitek ha vkit le alarnak jaratni.

Honnan tudja barki azt mi igaz mi nem az ha neki allnak vkit nyilvanosan alàzni?

Inkabb letiltom mielött elmondom hogy en kilepek

2019. aug. 20. 10:02
 20/27 A kérdező kommentje:

Hoppä :D

A letiltas utan nem tudok neki irni.

Szoval ennyit erröl.

Nem oldhatom fel mert akkor meg 48 oraig nem tilthatom le ujra

Remelem a letiltas elég lesz ahhogy h elfeljtsen

2019. aug. 20. 10:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!